abergvall

And for a second there everything turned black

Publicerad 2012-04-26 07:39:40 i Allmänt

Ååååh!!!! Har dragit på mig en superförkylning som kom igår kväll. Har sovit dåligt inatt och vaknade med en outhärdlig halsonta, tungt huvud och smått uppsvällda halsmandlar. Satt i en halvtimme och övervägde om jag skulle gå på skolan eller inte, beslutet vart trots allt att stanna hemma eftersom att jag inte har någon större lust att sitta och skriva nationella med en rinnande näsa och ett bultande huvud. Usch, jag orkar inte vara sjuk!

Nu ska jag i alla fall slå på ett bones avsnitt kanske slumra till lite och fundera på om jag ska åka hem idag istället för imorgon.

I hope that you're satisfied now

Publicerad 2012-04-23 21:23:17 i Allmänt

Måndag, måndag, måndag... Tycker inte riktigt om måndagar, men denna har varit helt ok faktiskt.
Började dagen med att vakna upp hos Ange. For ner på the skolers, pluggade stenhårt osv. Sen gick jag och Linn på Goûter (heter det så???) och käkade, det var grymt gott! Sen gick vi på stan en stund innan vi for hem till Frösön.
Nu ska jag snart knalla iväg till Linn och se på ett BB-avsnitt, sen antar jag att det är dags för en dejt med sängen. Imorgon är det tydligen Nationella som gäller, sen gofika/sleepover at Paulas place om jag fattade det hela rätt.

Courage is not having the strength to go on, it's going on when you don't have strength

Publicerad 2012-04-20 07:38:07 i Allmänt

Igår hade jag lite torsdagsångest och la mig och sov när jag kom hem från skolan (dvs runt halv tre), vaknade sedan halv åtta, hade alltså sovit i fem timmar. KUL
Var fortfarande hur trött som helst, så det blev inte så mycket vettigt gjort. Jag hann med en dusch och lite bones.
Nu när jag vaknade inser jag att lägenheten är kaos. Det hänger tvätt över hela lägenheten, disken är odiskad osv.

Har i alla fall inte tid att ta tag i det nu. Ska sminka mig, kl' på mig och packa idrottskläder, sen bär det av mot skolan. Pappa ska till stan idag, så jag kan åka med honom hem. Hinner antagligen även diska då, har lagt allt i blöt nu.

beyond all the sickness

Publicerad 2012-04-18 17:55:49 i Allmänt

SOOOOOOOOOOOL<3<3<3<3<3
Har hängt på stan i princip hela dagen (efter skolan då) med Linn, vi har stekt, kikat och gått! Riktigt mysigt!
Nu väntar jag på att Ange ska ringa och berätta hur kvällens planer. När jag har snackat med henne tänkte jag dra ner och hämta tvätten, hoppas verkligen att den är klar så att jag kan dra till ange!

Everytime I try to fly, I fall without my wings

Publicerad 2012-04-16 21:09:32 i Allmänt

Har faktiskt överlevt första skoldagen. Kina-buffén höjde helt klart dagen!
Ska snart ta och kila iväg till Linn för att kika på Big Brother (damn it). Sen ska jag ladda upp inför mördartisdagen genom att sova.

Hela lovet spenderade jag i alla fall i Selet och var valpvakt åt Bonzoooo. Vi har haft bra och dåliga stunder kan man lugnt säga. Duktig som den lille plutten är fattar han i alla fall att när jag sover, ska han också sova, hihi.
Helgen spenderade jag med Damgren, vi har slöat, kollat på film, hälsat på Ange, snackat en massa skit och sovit.

Aja, dricka upp kaffet och kika på lite tv innan jag ska dra iväg, vi hörs!

for a moment I don't even care

Publicerad 2012-04-06 10:47:39 i Allmänt

I onsdags for jag in till staden för att umgås med Ange (och lite annat folk). Avrundade kvällen rätt så sent och var rätt så död när jag skulle upp halv sex igår.

Igår gjorde jag min sista praktikdag på dagis, det känns både skönt och tråkigt. Tråkigt att inte få träffa de söta barnen eller personalen mer, men skönt att få lov.

Idag är det ju långfredag, vilket betyder att det är dags att dra på ett smile och låtsas som att allt är ok igen eftersom att under påsk måste man tydligen umgås med folk och vara glad. Nä okej, riktigt så farligt är det inte men nästan.
Vi ska upp till Selet och umgås med halva feta släkten, kaoz. Inte minsta lilla pepp.

you think you want to die, but in reality you just want to be saved

Publicerad 2012-04-01 19:19:43 i Allmänt

Har just ätit en Billys pizza, måste erkänna att dessa små söta panpizzor är en av livets stora gåtor. Om man har dom i micron i två minuter som det står på förpackningen är mitten fortfarande frusen, men har man dom i längre blir dom bränd. Hmm, värt att fundera på!

Imorse vaknade jag i panik klockan 08:26 och var helt hundra på att jag hade försovit mig, så jag kutade in till mamma och skrek något i stil med "MAMMAAAAAAAAAAAAA, JAG HAR FÖRSOVIT MIG". Min mor blev då ganska sur eftersom att jag hade väckt henne och svarade "Anna, det är söndag.......".
Oops, tänker i alla fall inte försova mig imorgon.

Nä, nu är det dags att krypa in i mina funderingar om panpizzorna igen och sedan är det dags att duscha!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela