abergvall

Pain - the real feeling

Publicerad 2012-06-22 14:48:17 i Allmänt

klagat på vädret i flera veckor nu! och idag när det äntligen är finväder längtar jag efter snööö! så jag firar en liten stund av midsommarafton med ruffriders och breezer<3

Have you ever felt the rain when you're standing all alone?

Publicerad 2012-06-20 00:24:37 i Allmänt

Är rätt så less på det dåliga väder. Jag vill faktiskt ha sommar nu!
Är ledig fram tills vecka 28, så nu passar jag på att ha sommarlov och göra alla knasiga saker som man ska göra när man har sommarlov. Igår kväll tog jag med mig grannen in till stan lite sådär oplanerat och hastigt och idag har jag mest gått runt och klagat på vädret.

Beautiful lies

Publicerad 2012-06-14 06:35:21 i Allmänt

Igår spenderade jag dagen på skolan, gjorde absolut ingenting (värdelöst!) och sen på kvällen byggde jag lite trall, red lite och biffade upp en bil på trailern.

Om tio minuter är det dags att ta bussen in till stan för ännu en värdelös dag på skolan, ska typ bara fika och kolla på film, vilket jag lika gärna kan göra hemma i Döviken. Men aja, ska i alla fall försöka flörta med min mentor så jag slipper åka in imorgon.

Old enough to know better, young enough to try again

Publicerad 2012-06-06 17:51:38 i Allmänt

I heard you're a player.
So let’s play a game.

Let's sweet talk.
Let's play fight.
Let's talk 24/7.
Let's tell each other good morning and good night every day.
Let's take walks together.
Let's give each other nicknames.
Let's hang out with each others' friends.
Let's go on dates.
Let's talk on the phone all night long.
Let's hold each other.
Let's kiss and hug.

And whoever falls in love first.
- Loses.

Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Publicerad 2012-06-06 17:05:54 i Allmänt

Fattar inte riktigt det här med nationaldagsfirande... Jag har i alla fall spenderat Sveriges nationaldag på lugnt vis, var ganska så glad ändå att jag inte vaknade upp bakis imorse!
Eftersom att det har regnat och varit dåligt väder har jag spenderat större delen av dagen inomhus, var ut med Bonzo och Tarraz en sväng, annars har jag bara tagit det lugnt med min kära mor.
Aja, glad nationaldag eller vad man nu än säger!

Sick and tierd

Publicerad 2012-06-04 21:09:04 i Allmänt

Eftersom att förkylningen inte verkar försvinna och febern har kommit som ett brev på posten ska världens bästa mamma och pappa komma och hämta mig. Har ingen alvedon och det känns inte som att febern vill gå ner av sig själv, så det är nog lika bra att åka hem. Ska bara diska det lilla som jag lyckats smutsa ner och plocka undan lite så är jag redo att fara hem.

I'm not in love, but the sex is good

Publicerad 2012-06-03 18:33:59 i Allmänt

Jag är inget riktigt fan av dessa söndagar alltså.. vädret är dåligt, jag är trött och fortfarande sjuk. Ska i alla fall ta och slänga mig i duschen nu och sen ska jag packa och göra mig i ordning för att fara till stan.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela