abergvall

Call me a sinner, call me a saint

Publicerad 2012-11-25 04:02:00 i

Positivt: inte lång väntan på akuten
Negativt: fick ingen hjälp, onödig resa till akuten dvs, dödstrött, får bara sova tills halv nio eftersom att läkaren skulle ringa efter nio, smärta, allt har blivit värre osv.

Bajslördag.

That's why they call me, bad company

Publicerad 2012-11-25 01:19:36 i

Inatt är det bra att jag är pigg, tankespridd och sömnlös. Dock är det en lång och seg väg till stan så det skulle ju inte skada om jag fick slumra till lite..
Aja, ser fram emot timmarna som jag snart kommer spendera på akuten, min absoluta favoritplats<3<3<3<3

Ännu en sömnlös natt.

Publicerad 2012-11-24 00:59:35 i

Fyller ut natten med en nattpromenad. Har börjat gilla spänningen av att inte veta vad som döljer sig i mörkret. Vetskapen om att precis vad eller vem som helst kan stå bakom nästa kurva och vänta gör mig lite sprallig. Alla ljud skrämmer mig lite samtidigt som dom ger spänning och får mig att gå längre och upptäcka mörkret. Den friska nattluften gör det lätt att ta djupa andetag och Melissa Horns ljuva röst till underbara texter får mig att tänka klart.

I swallow every single word

Publicerad 2012-11-20 21:26:24 i Allmänt

Idag hade vi yttligaren en halvdag på jamtli, sen hade vi haft lite pedagogik. Efter skolers mötte jag upp Ange och hängde med henne ett tag.
 
Imorgon är det öppet hus på skolan och jag är osäker på om det verkligen är värt att gå dit...
 

När man är uttråkad blir man kär

Publicerad 2012-11-18 13:45:28 i Allmänt

Spenderat helgen i Selet, röjt skoterleder, kört lite bil och bara tagit det piano. Imorgon har jag privatkurs på make up store klockan 11, så jag måste åka in ikväll. Är faktiskt lite nervös...
 
I won't mess up this time

Carry yourself lika a queen and you'll attract a king. Carry yourself like a hoe and see how far you'll go.

Publicerad 2012-11-16 15:15:07 i Allmänt

Har världens bästaste och finaste vän, om ni inte visste det. Kom hem till en underbart fint städad lägenhet, diskad disk och dammsuget (säger man så?!?!) golv. Höll nästan på att börja grina av lycka, ni förstår inte hur segt det skulle vara att behöva göra allt det där tråkiga som att städa och diska....
 
Håller i alla fall på att packa ihop lite grejjer nu och ska snart diska tallriken som jag ätit lite mat på. Sen ska jag möta upp min fina syster någonstans och sedan gå till MakeUp-store och fixa lite grejjs. 
 
Vet ni vad som händer sen?!?!?! JAG FÅR ÅKA HEM TILL SELET<3<3<3<3<3
Kanske hinner med ett litet fint mellanmål på max eller nått med T&J också, tihihih
 
Aja, hejdå!

En lögn går fort att berätta

Publicerad 2012-11-15 07:19:59 i Allmänt

Igår kom Paula, Sofie och Linn och kikade på film med mig, det var mysigt som bara den. 
Sen kom Ange och Damgren och hälsade på, dom drog med mig ut en sväng (ovanligt eller nått).
Var i alla fall helt vit och kom hem vid ett, stupade i säng direkt.
lalala, c u l8a.

Jag stod med knutna nävar framför spegelen och jag slog mot mig själv

Publicerad 2012-11-13 23:08:37 i Allmänt

Blivit guidad runt jamtli, fikat med brudarna och hängt med ange. Det är väl typ hur min dag har sett ut hittills. Massa telefonssnackande osv som hör till. 
Pratar faktiskt lite för mycket i telefon har jag insett...  men vad gör det om hundra år? (när jag ligger och har strålskador... (närå, inget att skämta om))
 
Nu ska jag kika lite på tv och sen tvinga mig själv till sängen. 

När ingen är nära

Publicerad 2012-11-12 12:01:01 i Allmänt

Konstig dag... Har ett hjärta som har slagit tre gånger fortare än det ska och inte är bra än. Har varit nära att falla ihop på skolan och har kippat efter luft för många gånger. Är fortfarande rädd att svimma nu när jag är själv. 
Pappa skulle i alla fall ringa sjukhuset så jag får komma in och kolla blodtrycket och prata om medicin, antar att jag blir hemma från skolan idag i alla fall, tur att jag har uppgifterna hemma. Känns som inte värt att chansa och gå till skolan.
 

Only god can judge me

Publicerad 2012-11-11 23:39:00 i Allmänt

Måste åka in med den tidiga bussen imorgon för att hinna med min tid hos skolsköterskan, är faktiskt lite nervös eftersom att jag har fått en ny skolsköterska. Min förra skolsköterska var hur bra som helst och hade jag fått bestämma skulle hon jobba kvar för alltid, nej men seriöst hon var verkligen världsbäst. Jag hoppas i alla fall att den nya också är bra, men det känns lite jobbigt eftersom att jag hade byggt upp ett förtroende för den förra skolsköterskan och visste att jag kunde lita på henne och prata med henne utan att hon dömde.
 
 
 

 

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Publicerad 2012-11-09 07:26:41 i Allmänt

Usch, idag var det extra svårt att ta sig upp ur sängen. Den var så varm och gosig... Förflyttade mig inte längre än till soffan där jag kröp ner under filten med en kopp te. Önskar att jag hade en kopp kaffe istället men det känns så otroligt onödigt att koka en kopp kaffe.
 
Har dock bara två lektioner idag, men en är master väldans jätte lång... Var faktiskt tvungen att gå in och kolla mailen i hopp om att svenska läraren skulle vara sjuk, men nä...

You know I can be your drug

Publicerad 2012-11-08 20:28:53 i Allmänt

Vet ni en sak? Att städa är det tråkigaste som finns. Fast egentligen tycker jag att det är ganska skönt, jag tycker inte om att ha så stökigt i lägenheten och de är ju skönt när man har städat klart. Men idag går det verkligen inte (det har det dock inte gjort på flera veckor), det känns så segt att ta fram dammsugarn, och den låter så högt.... Huvva!
 
 
No need to catch me floor, I've already found a hero!

Last chance

Publicerad 2012-11-08 17:39:32 i Allmänt

Sov från ett till typ fyra, fortfarande trött, tufft liv. Städning står på schemat och städning ska det bli. Kanske en liten paus för en middag... kanske.
Imorrn ska jag i alla fall hem till dödis<3<3<3<3

She will break your heart

Publicerad 2012-11-01 10:29:36 i Allmänt

Klev upp halv fem imorse och ungefär en kvart senare kom Bonzo hit. Hittills har vi hunnit äta frukost, gått på en liten snabb promenad och försökt sova lite. Fast varje gång jag somnar kommer Bonzo och väcker mig, antar att han tycker att jag är extremt tråkig. 

Nu ska jag byta om sen ska vi försöka ta en lite längre promenad, men det regnar så det kändes inte så lockande... Bror min lär ju komma och hämta Bonzen runt ett när han har slutat, då tänkte jag slänga ihop lite grejjer och fara och hälsa på b.
Lika liten är han inte längre, men lika go. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela