abergvall

He sees the stars are out tonight

Publicerad 2012-10-29 11:37:38 i Allmänt

Fick besök av B i lördags, hon stannade och höll mig och djuren sällskap tills igår. Mysigt osv. 
Nu ska jag byta om och göra något åt håret innan min fina syster (som förresten har blivit inlåst i sitt eget hem, hahaha) kommer och hämtar mig. När vi kommer tillbaka to her place tänkte jag peppa henne till att göra lite skolarbete medan jag själv ska kika på historian och spela sims (antar att det kommer bli mest sims-spelande, heheh).
Har egentligen en historia uppgift som skulle vara klar innan lovet men eftersom att vi inte vart klar känns det som att vi lika gärna kan lämna in den i slutet av lovet. 
 
Nä, kika klart blocket och gå en sväng med vovven. Hörshej

Bring me my machine bring me gasoline, that is all I need

Publicerad 2012-10-26 21:18:18 i Allmänt

Åkte hem med syster och J igår, campade i strånäset tills mamma och pappa kom. Sen åkte jag hem och sov, klev upp fem imorse och åkte till stan igen vid tio sex för att ha lite svenska, mysigt.
Åkte till dödis med 12.30 igen.
 
När jag kom hem hämtade jag in en lycklig vovve och satte mig och kika på film, lite lätt (extrem) snöstorm ute så det var rätt så kallt att gå hem. Hann i alla fall bara kika på film i typ en timme innan S ringde, hon hade glidit ner i diket så jag fick ta finvolvon och dra upp henne. Börjar bli van att hjälpa henne när hon fastnar nu... standard.
 

Hey ho, let's go!

Publicerad 2012-10-24 18:38:18 i Allmänt

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

I've been living a lonely life

Publicerad 2012-10-23 20:17:58 i Allmänt

Ange kom, vi åt, vi spelade GH, hon somnade. Sen kom det två mysiga och lite hastiga tégäster. Sen promenerade jag och Ange upp till köris, snart ska vi nog gå till lillänge och handla lite så vi slipper göra det imorgon. Imorgon är det onsdag, dvs lillördag, fint de!
pussisar

Hahah, nope.

Publicerad 2012-10-22 20:20:12 i Allmänt

Tanja och mamma kom och hämtade mig, sen gick vi på eastern och åt, mysigt osv. Nu har jag precis prata med Damgren och planerar att ringa Ange en sveng. tehe

I'm going to the place where love and feeling good don't ever cost a thing

Publicerad 2012-10-19 13:39:16 i Allmänt

Om tio minuter är det dags att gå med soporna och sedan gå vidare till sjukhuset för att kliva på bussen hem mot Döviken, äntligen! Jag är trött och less och har ont i huvudet och those fucking neighbours of mine håller på att renovera lägenheten eller nått. Dom borrar i betongväggen så det låter som att hela huset ska rasa, och slår med slägga i väggarna så snart är dom här inne och det verkar absolut inte som att dom ens kan första versen på kom änglar med golvslipen, amatörer. Btw så kan jag inte sluta snacka engelska, känns som att jag kan fler ord på engelska än på svenska, så då faller jag lätt över och snackar engelska istället, so fucking strange ha'? Äh, fuck it! Hejdå

Just for a tender while I kissed the smile, upon his face

Publicerad 2012-10-10 11:02:57 i Allmänt

Söndag: jag och ange fastnade i hackis.
Måndag: skola, mat med ange osv
Tisdag: Sjukling, städning, tvättning, handling, hänga med ange osv
 
Nu sitter jag och har historia, men orkar inte jobba. Så jag har plöjt igenom en halv RR och halsat en burn. Skrivit en par sidor har jag faktiskt gjort också, men ja. 

I will wait for the morning sun till the way is clear as day

Publicerad 2012-10-08 16:15:06 i Allmänt

Hej!
Just nu funderar jag på om jag ska....
... kika på suburgatory.
... förbereda maten.
... städa.
... åka och simma.
... eller helt enkelt bara sitta här i soffan med halsduken på huvudet och leka att jag inte får visa mitt förskräckliga hår.
Men eftersom att jag inte vill att ange ska bli såhär galen och arg igen blir det antaglien städning och matlagning tills hon kommer hit.
Hejdå!

Så länge du finns

Publicerad 2012-10-05 21:06:16 i Allmänt

Sitter i min ensamhet i dödis och funderar på hur käpprättåthelvete jag egentligen tänkte när jag valde att gå Barn&Fritid på wargen. Trivs helt ok med klassen (okej, riktigt bra med vissa delar av den) osv. Men det är ju helt fel? Varför går jag BF? Varför går jag på snobbskolan??? Åh så jävla less. 
Hade för den delen ingen aning om att Snöfordon fanns när jag sökte gymnaium, kukliv.
 
Nä. Nu ska jag dränka mitt liv med en par breezer, massa onyttigt och en dålig film. Hörs, hane, hej.

Shine bright like a diamond

Publicerad 2012-10-02 16:16:00 i Allmänt

HEJJE! *VINK BILD*
 
Nu ska jag färga anges hår. hejdå.
Nä men seriöst, vad har hänt sen sist? Har varit på donken och "gjort bort" oss (oss=jag&ange), jag har färgat dipdye (lite sepefult ja), jag har gått massa i skola osv.
NU seriöst!

ANGES HÅR SKIRKER PÅ MIG... Eller ja..
Hejdå!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela