abergvall

Left right, right left

Publicerad 2012-09-30 12:43:54 i Allmänt

Åkte till bisp igår och vaknade här idag. Gick och la oss runt tre, hann ligga i sängen en kvart eller nått innan telefonerna började låta, så vi var uppe igen vid halv fyra. Runt sex kom vi hem igen och somnade ganska fort, så det var faktiskt liiiite jobbigt att kliva upp tio imorse. 
376873_369329616466098_1352506654_n_large

Fuck

Publicerad 2012-09-29 15:05:35 i

Blonderingen misslyckades, hejdå blondie/gula hår!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3065652/images/2012/pic_5066f1d19606ee422b4af103.jpg" class="image">

Just jump to get higher

Publicerad 2012-09-28 16:38:38 i Allmänt

Väntar på mat hos Tanja och Jonas. Sabina är också här och håller stämningen uppe! Tanja och Sabina har damp, Jonas försöker få till nån mat och jag ligger här och håller koll så allt går som det ska. Jonas är i alla fall glad att det är nån av oss som är lugn.
 
 
@Strånäset

I still hear the songs reminding me of a friend

Publicerad 2012-09-27 23:26:12 i

Känslan av att slänga sig i soffan efter att ha städat hela lägenheten och fått lite gjort av engelskan är oslagbar alltså!
Efter skolan var jag med Linn på stan ett tag, sen åkte vi ut till lillänge, så nu har jag bränt jätte mycket pengar. Svindyra hårprodukter, mysigt te och hårfärg fick i alla fall hänga med hem.
Nu ska jag plugga engelska, dricka upp teet och duscha, men sen är det nog dags för att besöka drömmarnas land igen!

You never had it so good

Publicerad 2012-09-25 22:33:48 i Allmänt

Åkte hem med 12:30 bussen, hälsade på på bageriet en sväng och sen gick jag till lamellis. Där myste jag omkring och väntade på att far skulle sluta, sen for vi hem och käkade. 
Nu har jag pluggat lite och varit ute på en härlig promenad med hunden.
Har börjat gruva mig inför mördartisdagen som återigen infaller imorgon. Aja, duscha vare ja!
 

I wanna begin, but I don't know how

Publicerad 2012-09-22 19:56:16 i Allmänt

Har spenderat i pricip spenderat hela dagen i skogen med min far och vovven. Fint väder och halv spännande dag, precis som det ska vara. 
Imorrn är det antagligen skolarbete som gäller hela dagen. Drygt, men behövligt. 
Dålig bild, men det är i alla fall en liten mårdis som jag stötte på idag. Han var ganska otrevlig, men helt klart en kompis!

I wanna scream till the words dry out

Publicerad 2012-09-20 21:40:50 i Allmänt

Idag gick jag bara en kortdag, kom hem redan runt tolv. När jag var på väg hem började jag få lite ont i ryggen, men antog att det bara var för att jag bärde väskan med böcker och datorn, men tydligen så var det något "allvarligare" för nu har jag så ont att jag varken kan böja mig eller stå rakt. Jobbigt läge lixom.
Dessutom har jag sovit bort hela dagen och har varken städat eller gjort svenskan. Smart va? 
Dammsugningen får helt enkelt vänta till nästa vecka eftersom att ryggen kommer ta död på mig annars och disken har jag faktiskt tagit tag i. Men jag antar att min svenskalärare inte kommer bli glad, fick gå hem tidigt igår eftersom att jag skulle göra uppgiften hemma, men den är inte klar än och min skoldator funkar inte.. 
 
Aja, har i alla fall bara svenska och engelska imorrn, sen kommer Tanja och hämtar mig. Sen ska vi bara plocka upp mami och faster på flygplatsen innan vi rullar mot Dödis igen. 
 
Tihi, mitt hår börjar bli långt, tihi

Vi brukade snacka varje dag ja svär jag saknar det

Publicerad 2012-09-18 10:11:18 i Allmänt

Har ju faktiskt snart överlevt två timmar... Maries lektion skulle seriöst kunna ta kål på en, men jag slipper i alla fall göra "Utvärdering av att leda barn" eftersom att jag var på Rhodos när resten av klassen lekte med barn. 
 
Kikade igenom datorn och hittade lite söta bilder :')



.

Publicerad 2012-09-18 07:46:02 i Allmänt

Hatar tisdagar... Precis som ifjol har vi jobbiga tisdagar. Så idag var det svårt att kliva upp, snoozde tre gånger tror jag. 
Nu är jag i alla fall efter min tidsplanering och ska göra nått åt mitt ansikte. 

You can't play on broken strings

Publicerad 2012-09-17 22:12:36 i Allmänt

Har dansat runt ett varv med dammsugaren i lägenheten, blev helt utmattad. Nä, men nästan. Har faktiskt hunnit diska och torka alla bord också, så nu ser det faktiskt ok ut här. 
Tänkte fara hem till Dödis en sväng imorgon igen, känner att jag behöver en lång promenad med Tarreman. Börjar dessutom ganska sent på onsdag så jag behöver ändå inte kliva upp vråltidigt. Det måste jag dock göra imorgon, okej inte så vråltidigt men det kändes jobbigt att ställa larmet på sju....
 
Nu ska jag kika på lite serier innan det är sovdags.
 

Fanta-cola-bira, breezer-Icetea

Publicerad 2012-09-16 19:22:25 i Allmänt

Rhodos var grymt, längtar redan tillbaka. Sol, disco, grabbar, hav, shopping och ännu mer disco var väl de som veckan bestod av. 
Imorgon far jag tillbaka till stan igen och börjar vänja mig med verkligeheten, hann ju bara gå två rätt så slappa dagar förra veckan. 
Slänger upp lite gulliga bilder....


Okej....  hade laddat upp typ 70 till... men alla sepeade sig åt fel håll, så dom kommer väl sen!

Every time you leave the room I feel I'm fading like a flower

Publicerad 2012-09-04 07:30:38 i Allmänt

Min fina syster och Jonas kom och hälsade på en sväng igår, dom hade även med sig kakor och läsk! Marina svängde även in en stund. Det var ganska skönt att slipps vara helt själv hela kvällen och kul att träffa dom alla igen såklart.
Idag ska vi vara uppe i parken och typ leka? Känner mig inte sådär jätte pepp, är helt död, så jag hoppas att vi inte blir där så länge. 
Nä, nu är klockan mycket! 

Jag kände mig överflödig

Publicerad 2012-09-03 19:20:20 i Allmänt

Åkte in till stan med tio bussen imorse, började naturkunskapen vid ett och slutade runt två! Riktig kortdag alltså, efter skolan gick jag till tågstationen och köpte en tågbiljett tills imorgon, svinigt dyrt! Men jag måste ju ta mig till Sundsvall så jag antar att det är värt pengarna.
Efter jag hade köpt biljetten gick jag på stan för att handla lite nödvändiga grejjor, hittade dock inte allt jag ville ha. Så jag köpte bröd och sen gick jag hem och slängde ihop en sallad. 
 
Kan fortfarande inte förstå att vi åker på onsdag, börjar faktiskt bli lite nervös! 
ungefär lika glad som jag var den dagen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela