abergvall

I live for the night

Publicerad 2013-08-28 23:55:17 i Allmänt

Bröllopet i lördags var fint och kalas var riktigt kul.
I måndags började skolan igen, hela veckan har vi dock haft riktigt korta dagar så det har känts lite överdrivet att ens vara där.
Efter skolan har jag hängt med brudarna varje dag, gjort massa mysiga saker, kollat på idol, ätit frukt vid vattnet på Andersön, käkat kycklingtacos osv!

Nu har jag en fin sovande pojke bredvid mig och ska väl snart sluta mina blå jag också. Imorgon börjar jag allra tidigast 12:25 så jag behöver inte stressomna iaf!
Xoxo

Baby I got your money

Publicerad 2013-08-23 12:29:00 i Allmänt

Jobbat min sista dag/natt. Känns typ tomt på nå vis. Men det ska bli rätt så skönt att börja skolan igen, få umgås på normalt vis och inte kommunicera genom radio hela tiden, höhö
Dessutom har jag saknat brudarnas sätt att fylla mina dagar med skratt. Hoppas dock verkligen att dom ändrar schemat för jag vägrar ha det sådär.

Imorgon ska jag hinna med bröllop och även 3 x 30-årskalas. Kommer säkert bli en bra dag.
Xoxo

Med nog mycket vilja går allt

Publicerad 2013-08-12 15:56:40 i Allmänt

Gjorde ett riktigt mördarpass på tolv timmar inatt. Började sex igår kväll och slutade sex imorse, var riktigt trött mellan tre och fyra, men sen vart jag pigg igen. 
Somande vid kvart över sju och sov till elva, sen har jag bara slötittat på film och småsovit i soffan.
 
Nu ska jag käka lite och gå ut och ta en nypa luft i regnet innan jag ska försöka sova en stund innan jag börjar jobba klockan ett inatt igen.
 

I can see it in your eyes

Publicerad 2013-08-07 19:56:06 i Allmänt

Även fast det kändes hur skönt som helst att ledigheten var nära är jag glad att bossen idag kom och erbjöd mig mer jobb. Ska jobba natt i två veckor, förutom mördarpassen som väntar två söndagar nu känns det riktigt jättebra. Skönt att jobba natt på nå vis och pengarna kommer verkligen behövas.

Nu har jag i alla fall gjort över halva veckan och behöver bara vakna 04:45 två dagar till, DÖDSSKÖNT!

Nu ska jag bege mig ut på skön promenad och koka mig en kopp te innan det är dags att dejta sängen en sväng igen.
Xoxo

The truth hunts us all

Publicerad 2013-08-06 20:44:19 i Allmänt

Bor återigen i Strånäset hos min syster och Jonas. Vi kikar på tv och väljer internet åt mig ikväll! Mysigt

Har snart gjort halva jobbveckan vilket känns otroligt skönt. Har ju blivit bortskämd med att umgås med Robin så saknar honom redan otroligt mycket, menmen snart är det fredag igen och då får jag pussa på honom igen.
På lördag ska vi kika på STCC, wehåååå

Men redan på torsdag ska jag nog förgylla veckan med att få umgås med B, kanske fika lite och surra massa strunt.
Aja, kika på lite film innan jag ska få sluta mina blå kanske!
Xoxo

//smygfotarn

Just for a minute, I forgot the pain

Publicerad 2013-08-02 16:05:07 i Allmänt

Börjar kännas lite skönt att semestern snart är slut, så fort jag har suttit stilla en par minuter blir jag rastlös och det börjar sprätta i kroppen. Blir nog lagomt att jobba en vecka och sen bara vara ledig en par innan skolan börjar igen!

Har iallafall varit hemma och varit hundvakt i en par dagar nu. Åkte hem i tisdags och spenderade kvällen med att färga håret, promenera med Tarre, ha kaffebjudning och åka lite bil.
I onsdags var jag hem på byn en sväng och hälsade på hos farmor&farfar. På kvällen lämnade min pojke mig och mekade med sina vänner så då passade jag på att snacka lite med B, kvällspromenera med vovven och måla naglarna osv.
Igår gjorde vi inget vettigt på hela dagen, var ner på hammarn en par svängar å handlade, tvättade lite kläder och bara tog det lugnt.

Idag är vädret på topp igen och vi har återigen landat i Björkå. Robin klipper gräs och jag sitter i solen. Antar att det kommer bli sånthär kanonväder hela veckan jag jobbar... :(
Xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela