abergvall

Den snö som faller har aldrig fallit förut

Publicerad 2013-12-24 23:16:25 i Allmänt

Jaha, då var julafton här igen. Började dagen med att käka frukost med pappa, tomtegröt och grejjer! Sen åkte jag och pappa till Hammarn och handlade lite innan vi åkte vidare mot Stugun. Tände ljus på gravarna och sen åkte vi hem och hämtade mamma och Tarre, sen åkte vi till Selet och käkade med farmor & farfar och faster & Sabina. Efter maten powernapade jag i fåtöljen en stund innan vi drack kaffe och åkte hem.

Hemma har vi myst på till julfilmer osv, jag har fått lite julklappar. Så sitter nu och pillar på min nya iPad mini, woopwoop! 
Imorgon ska vi fira med min syskon och deras respektive, tänkte även klämma in lite alkohol i firandet och sen blir det väl lite kalas senare.

God jul på er alla iallafall!


El Caleuche Bitches!

Publicerad 2013-12-24 00:16:52 i Allmänt

Oj, nu har det varit halvtyst här ett tag igen.. Damn it!
Tog i alla fall som sagt var lov i onsdags, åkte hem med mor och far. Var ute och åkte lite på kvällen, men annars hann jag inte göra något speciellt.
I torsdags gjorde jag inget särskilt alls, trorjag.. Haha! Pluggade massa körkort hela långa dagen!
I fredags åkte jag och pappa in till stan med Tarre som hade tid hos veterinären, vi fick med oss Linnéa hem också. Sen på kvällen gjorde vi inget särskilt, kikade på film tyyp. Runt tolv åkte jag till stan med grabbsen, vart borta ett tag, men det var mysigt osv.
 
I lördags sov jag hela dagen i princip (pgs sen hemkomst, eller tidig om man tänker så höhö), pappa hade besök på kvällen så jag och mamma kikade på film.
I söndags sov jag också länge, sen klev jag upp och käkade och bråkade lite med mamma&pappa. Ingen av oss tycker om att klä granen så det blir jämt lite gnäll när den frågan tas upp, men jag tog tillslut tag i det och designade till den extremt fula granen så den vart ok.
Idag har jag och pappa varit på Hammarn och handlat, sen åkte vi till Selet och skottade och lämnade varor osv. Sen har vi spelat bingo på uppesittarkvällen.
 
Imorgon är det julafton, vi ska först på Hammarn och handla det vi glömde idag (...) sen till Stugun och tända ljus på gravarna osv, sen lutar det mot att vi åker upp till Selet för att fira julafton.
Pjuu, vart mycket nu!
 
 

Vissa nätter är bättre, denna är en sådan

Publicerad 2013-12-18 03:33:08 i Allmänt

I söndags hade vi bakisdag hemma, förutom gofika med Linns familia. Vi sov mest och käkade bakispizza, haha! I måndags for jag till stan och gick på skolan osv, hann med ett läkarbesök också, järntabletter en par månader till woopwoop!
Idag (tisdag) har jag varit på skolan och sen käkat med Ange och hälsat på Linn och Nils. 

Nu försöker jag sova, antar att ni kan lista ut hur bra det går, höhö
Har dels vänt på dygnet och dels kommit in i någon sömnproblemsperiod. Idag försov jag mig trots att jag började kvart i två.... Får rätta till det så snart som möjligt!

Imorgon (idag, alltså drygt å blogga på natten) tar jag äntligen jullov och får dessutom åka bil hem, wehåå! 

Hata att man inte kan byta namn på spellistor via telefonen, höhö... 

I changed my mind

Publicerad 2013-12-12 14:50:46 i Allmänt

Veckan har flygit förbi trots att jag trodde att den skulle gå i snigelfart. I tisdags gick jag på stan med Ange innan skolan och på kvällen hade vi födelsedagsmys för Sofie.
Igår åkte jag till lillänge en sväng med Linn och Paula, sen myste vi en stund.
Idag har jag varit på skolan, just nu sitter jag på ungdomsmottagningen och väntar, sen ska jag på skolan nån timme till innan jag ska hem och städa. Ska försöka hinna på stan innan allt stänger och hitta något att ha på mig imorgon. Ska även färga håret... Mycket nu, haha

Imorgon ska jag på banken innan skolan och efter skolan ska jag bara fixa mig innan jag ska äta med min fina familj och sen är det givetvis utgång som gäller eftersom jag fyller 18 imorrn ma bitches! 



Ja jag har tråkigt liv osv

Publicerad 2013-12-09 23:26:36 i Allmänt

Vad har du på dig?
Svarta byxor, basic 3/4 tröja och underkläder

Hur mår du?
Jag mår bra

Vad önskar du just nu?
Jag önskar att det var FREDAG

vad har du ätit idag?
En macka... Te och muffins

vad ska du göra imorrn?
Följa med A på stan och sen skolaaa

och på söndag?
Vara bakis och ha söndagsångest

vem saknar du?
Oj, saknar nog faktiskt ingen just nu! Kanske Tarreman, men han saknar jag ju varje dag vi är ifrån varandra, finns inget bättre än att komma hem till honom alltså!

senaste köp?
Bussbiljetten kanske

vad skrattade du senast åt?
Min systers snap

vad grät du senast åt?
Att jag var så sur, haha

vem sov du senast med?
Rebecka trorja

senast sedda film?
Pirates

Vilken svordom använder du mest?
Oj, vet ej.

Vem var den senaste som ringde dig?
Rebecka

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nä? eller va?

senast 3 inkomna sms?
”Kom då så kan vi göra upp! ;)”
”Men pin”
”Icke kvinna!”

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
”Du har fel, jag har rätt”

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Det blir nog skapande-kursen som jag läser nu.

Vilken är din favoritfrukt?
Vet inte, vattenmelon? Är det en frukt? Äh whatevva'

Vad är du rädd för?
Mycket, men framtiden är väl "största" rädslan

En person du tycker är snygg?
Han, tihihi 

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, eller ja. Eller jag vet inte, beror på vad det gäller haha! Men jag är inte särskilt "förhållande-svartsjuk"

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Tanjaaaa

Vilket språk hade du velat lära dig?
Vet inte, norska

Vad för sorts killar faller du för?
Faller sällan, haha nä men jag vet inte

Vart vill du åka just nu?
På äventyr

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Apple Ipad Air, helt klart

I'm a winner but I'm not yours

Publicerad 2013-12-09 22:21:52 i Allmänt

Hann med tidiga bussen iaf i fredags, skönt! Myste på med mamma och pappa på kvällen och åt gomiddag osv.
På lördagen rövades min kära far bort av sina arbetkamrater, jag och mamma var så nervös på morgonen och pappa bara låg och sov som ingenting, haha!
Efter att ha skickat iväg honom åkte jag och mamma till Sollefteå med faster & Rebecka. Påväg hem hoppade jag av hos Rebecka. Vi (läs Rebecka) lagade mat åt sina bröder, sen fick vi lite besök och åkte lite bil osv. Hade planerat att campa hos Rebecka men det slutade med att jag åkte hem på nattkvisten ändå, höhö
 
Igår åkte jag och mamma till Strånäset en sväng och sedan ner på Hammarn och handla taco-grejjer. Käkade osv, sen for jag och pappa upp till Selet en sväng.
Idag har jag bara haft en lektion, eller jag två lektioner men samma ämne. Slutade vid halv två och gick då och lämnade lite blodprover på sjukhuset.
 

Välkommen fredag

Publicerad 2013-12-06 12:43:07 i Allmänt

Äntligen är det fredag! Sitter på skolan och lyssnar på redovisningar om andra länder tyyp. Verkar

 som att jag inte kommer hinna med kvart över två bussen, vilket inte känns bra alls. Det betyder att jag kommer komma hem så sent som runt sex, less....

Xoxo

För lag är lag det kan man aldrig ändra på och brott är brott det kan man aldrig ändra på

Publicerad 2013-12-05 19:50:00 i Allmänt

Shit, den här veckan har verkligen flygit förbi. Har inte gjort särskilt mycket vettigt, hängt massa med min fina bruds tyyp!
Imorgon är det dags att åka hem igen, och jag ska åka... BUSS... Huvva! Har inga planer alls inför kvällen osv, ska dock antagligen till Sollefteå på lördag en sväng och handla lite grejjer till pappas kalas, seeegt!
Aja, nu ska jag ner i tvättstugan
 
xoxo
 Skulle ha köpt en sånhär till kotte, höh

Så tveka inte, följ mig, hela vägen hem

Publicerad 2013-12-01 12:56:47 i Allmänt

I torsdags bakade jag och Ange some lusscats, det var mysigt och kändes juligt.
 
 
I fredags gick jag på skolan tidigt och pluggade med Linn, vi var effektiv och kunde därför sluta tidigare, lyx! Sen åkte jag hem och åt gomidda med mor&far innan jag åkte till Bisp. 
Hängde hos Ange ett tag innan vi skjutsade hennes far på dans och sen gled vi mest runt, lekte taxi, surrade med folk osv. Kom hem runt fyra igår natt/morgon, stupadade i säng och hann sova i en och en halvtimme innan jag klev upp för att åka på hundutställning. Bonzo skötte sig bra och vart i alla fall godkänd, så runt tio kunde vi åka hem igen, frös som en gris! 
Sov en par timmar mitt på dagen sen åkte jag till faster och gofikade "frukost", kollade igenom massa bilder osv. Sen åkte vi alla hem hit och käkade middag osv. Körde hem faster efter en par timmar och sen kikade jag på film med mor och somnade i soffan.... Haha!
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela