abergvall

I can't stop running to you

Publicerad 2013-02-26 21:19:43 i

Äntligen är det av! Inge mer gips här inte! Typ värsta dygnen i mitt liv, nästan iallafall... 22 timmar efter jag fått gipset satt jag på skotern igen, ingen kommer ju ihåg en fegis! Närå, men ja de vart en grillsväng igårkväll. Idag var jag hos ortopeden och fick gipset bortsågat, vilken känsla! Har fortfarande väldigt ont men överlever.

Utnyttjade självklart tiden jag var handikappad med att bossa omkring! Tex fick tanja måla mina tånaglar eftersom jag inte nådde dom över gipset. Sen vart de ju givetvis lite kluddande på gipset! Första målningen var en skoter såklart

Pain

Publicerad 2013-02-25 08:42:16 i

Spenderade närmare sju timmar till på akuten igår och kom inte hem fören halv ett. Den här söndagen var det dock min tur att bli undersökt och sedan gipsad. Kraschade med skotern i lördags och har en misstänkt fraktur i vristen/foten. Man kunde inte se helt på röntgenbilderna så jag ska in till veckan och ta skiktröntgenbilder. Måste dock ha gips tills vi vet vad det är, gipset är jätte tungt och det gör ont i hela benet eftersom att jag inte kan vrida det som jag vill.
Aja, ska försöka hoppa in å lägga mig, hatar kryckor

Every time I turn my head

Publicerad 2013-02-18 20:54:11 i Allmänt

Idag har jag spenderat yttligare en mysig dag på dagis, åkte hem med mor och käkade, sen har jag bara kollat på OTH. Nu ska jag spela lite lotro med syster, sen lockar en dusch och sängen. 
xoxo
 

Man trycker på gasen för att komma lite fortare fram

Publicerad 2013-02-17 21:21:29 i Allmänt

Kickstartade helgen med att åka en vända med min kära brur i skotaren, helfränt osv. Nämen det var mysigt, alltid tyckt om skogsmaskiner och varit intresserad av skog så det var kul! Heltufft hur maskinerna har utvecklats alltså.
Sen mekade jag lite med skåjtern, lagade kåpan och lite annat småmek med hjälp av far. 
 
Igår vart det en skotertur, för alla andra som jag åkte med innebar det pimpling och korvgrillning, men jag slängde bara i mig en snabbkorv och resten av tiden när alla satt stilla körde jag runt och lekte, kikade in lite nya spår osv, det var så otroligt skönt att få köra skoter igen.
På kvällen hälsade vi på Christer och Jossan, blev bjudna på lite ost och kex osv. Timmarna gick och när vi väl skulle hem var det rätt så kallt så skoterturen hem vart snabb och tårfylld.
 
Mysdricka<3
 
Imorse slog jag upp mina blå klockan åtta. Började packa för yttligare en skotertur. Vid kvart över nio började vi på och vara klar, men då ringde pappas telefon och planerna ändrades. Så istället för en grym skotertur i det underbara vädret har jag och pappa suttit på akuten med min bror hela dagen, fyra timmars väntan var ju kul det också! Thomas är i alla fall ok och det är ju huvudsaken
 
Senaste månaderna eller nått:

You might never get this chance again

Publicerad 2013-02-11 19:20:02 i Allmänt

Här har det varit lugnt. Har varit väldans jättesjuk hela förra veckan och missade alltså en hel veckas praktik. That sucks
Hade bihåleinflammation, problem med halsen och en otroligt läskig huvudvärk. Plus feber och ögoninflammation, så jag sov mig mestadels genom veckan och lät filmer, oth, cola och glass trösta mig.
 
Så vad har mer hänt? Jag var på Stadioncrossen förra torsdagen, det var awesome och sen jobbade jag på lördagen. För en vecka sen (i måndags) tog jag skoterkortet och gick även handledarutbildningen. I lördags var jag på Skoter SM (backe) på Hammarn, det var närmre femton grader kallt och jag trodde jag skulle hosta ut lungorna, men det var också kul. Jag har dessutom snart plågat mig igenom halva körkortsboken. 
Idag var jag tillbaka på dagis och när jag kom hem sov jag i flera timmar, fortfarande inte helt frisk.
Aja, ta tag i livet kanske
 
xoxo

Shout it from the rooftops

Publicerad 2013-02-01 22:59:50 i

Hemma i Döviken efter en dag i stan och middag hos tanja. Dödssjuk med lågt blodtryck och en hemsk hals.
Imorrn är det jobb som gäller, har egentligen absolut ingen ork
Aja, kolla katten och sova vare ja

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela