abergvall

We're gonna make it work

Publicerad 2013-06-28 16:09:00 i Allmänt

Åh så skönt att ha gjort helg! Denna dagen har varit jättelång och jag vart tillochmed less på lukten på lamell... Men nu är jag i alla fall hemma och planerar att sova hela kvällen å bli frisk tills imorrn!
Ska även försöka hinna byta gardiner och dra en raggarsväng med dammsugarn på rummet också.

Har suttit ute nästan varje kväll den här veckan med mor och far, vilket har resulterat att det jag har varit jättekall när jag gått och lagt mig så det ska bli otroligt skönt att få sova med min fina, saknade pojke imorgon❤

You don't have to keep looking through my phone, if something's going on, you'd already know

Publicerad 2013-06-26 21:27:00 i Allmänt

Åsch, är verkligen sämst på det här med att uppdatera bloggen ja... Har i alla fall inte hänt så mycket på sista tiden, var i Junsele nån sväng på midsommar osv.
Är ju som helsjuk, så orkar egentligen ingenting, var hemma måndag och tisdag, men jobbade en sväng idag i alla fall. När jag kom hem var jag helt död och däckade i soffan.. Får ångest när jag bara sover och sover, det är ju hemskt, får inget vettigt gjort alls.
 
I helgen är det cruising på Hammarn så jag hoppas att förkylningen ger med sig lite så jag är pigg.
xoxo

Klent om bloggning nuförtin

Publicerad 2013-06-19 22:33:06 i Allmänt

Har ju som inte bloggat på ett tag nu igen. Men vad gör väl de om tusen år?
I fredags var jag iaf och kollade på niornas avslutning sen på kvällen hängde jag, Becka och Linn på Hammarn, åkte lite bil, träffade lite folk, höll koll på Linnéa osv! På lördagen kom Robin hit och i söndags for vi till Sollefteå. Kom tillbaka hit igår igen, idag har vi bara myst innan han rullade hemöver.
Imorgon ska jag till Stugun för att arbeta och dra in lite cash, skönt!
 
På fredag är det midsommar och jag har bara planerat att käka med familjen och sen umgås med mina fina vänner, vart vi ska ta vägen har vi inte bestämt än men de visar sig väl.
xoxo
 

Just for a second

Publicerad 2013-06-11 12:24:39 i

Blogg.se-appen är dumihuvudet och funkar inte. Jobbar i alla fall inte idag utan är på skolan, jobbade onsdag och fredag förra veckan och ska jobba torsdag den här veckan! Nice med lite pengar i alla fall..
Har myst massa med Robin i helgen men nu har han åkt hejm...
Xoxo

I've seen it all, nothing chocks me anymore

Publicerad 2013-06-01 00:40:39 i Allmänt

Myser runt i Bispen med min bästis. Har spenderat kvällen med att hänga lite med Ange, pussa lite på min pojke och glidit bil. Nu är det snart sovdags och imorgon är  det som sagt var Sollefteå som gäller. Antar att vi far dit någon gång på eftermiddagen. Hoppas på finväder, det vore ju som härligt! Verkar ju även som att det kanske vankas grillning mot kvällskvisten med massa skönt folk, så då är ju solen hemskt välkommen.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela