abergvall

D'e som eg aldri har hatt deg

Publicerad 2013-03-26 07:35:30 i Allmänt

Idag ska vi leda barn i Gustavsbergsbacken på Frösön, eller ja jag ska ju givetvis inte åka skidor med barnen eftersom att det nog inte skulle sluta så bra. Utan jag, Sofe, Puala och Linn ska ta hand om barnen som blir kall, trött osv, vi ska även agera mattanter.
 
Fixade även riktigt skydd till fånen igår, så nu har jag bra skydd både bak och fram! Aja, klä på sig osv kanske
 
xoxo

Det är dags att tänka efter

Publicerad 2013-03-22 09:51:17 i

Sitter och jobbar med en historia uppgift med Linn och väntar mest på att få sluta. Har lite ont i magen (hann ju inte äta frukost:( ) och skulle vilja ha en alvedon.

Långt och schlitet jao

Fotboll och te...

Publicerad 2013-03-13 21:29:38 i

innan sängen återigen kallar på mig!
Vill ju dock veta hur matchen slutar, hmm... Kanske är värt att stanna uppe till elva ändåååå

All I ever wanted, all I ever wanted...

Publicerad 2013-03-11 07:22:56 i Allmänt

Oj här har det varit dött! Har dock levt halva lovet utan internet, såå... Har i alla fall mestadeles glidit runt på the sled och lekt cool. Nää, men jag och far har fixat en massa leder och en dag tog vi och åkte till stugun, sen vidare till strånäset och hälsade på syster och Jonas. Det var mysigt, fint väder osv.
 
Igårkväll skjutsade mor och far in mig till lägenheten. Runt nio sa jag hejdå till dom och Tarraz och sen vart det knäpptyst i lägenheten. Hade nästan glömt bort hur tyst det kan vara här ibland. Har ju bott hemma i sex veckor så det känns lite konstigt att vara här!
 
Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till skolan. Usch, det känns jobbigt och tråkigt, ligger efter i massa ämnen och har ingen lust alls att gå tillbaka till den tråkiga gråa vardagen!
 
 

Would you dance, if I asked you to dance?

Publicerad 2013-03-03 22:05:56 i Allmänt

Igår var det snöstorm vilket skulle ha resulterat i extremt dålig sikt om vi skulle begett oss ut på stensättar tur, så vi sparade det tills idag istället.
Vi var ut med 6 saltstenar åt älgisarna och avverkade väl nån mil på skoter, faktiskt ovanligt problemfritt! Skööönt
 
Imorgon börjar lovet och jag har inga planer alls, ska försöka umgås (läs: bråka) lite med syster, kanske klappa lite på Berran och wow-jocke osv. I helgen är vi alla fall Bonzo-vakt och jag antar att jag kommer samanfatta mitt sportlov med ordet Skoter som så många år tidigare.
 

You're as cold as ice

Publicerad 2013-03-01 13:10:34 i Allmänt

Igår hade jag min sista dag på dagis, och min första dag helt utan krycka. Vilket resulterade i en extrem smärta i foten efter jag hade gjort mina timmar. 
 
Idag har jag bestämt mig för att ägna dagen till att städa, tvätt och plugga! Smart idé actually 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela