abergvall

Should I stay or should I go?

Publicerad 2013-05-30 11:35:26 i

Oj längesen det vart nått skrivet här igen. Värmen har i alla fall kommit och den tar all min energi trorja, helt slut varenda kväll!
Skolan håller i alla fall på och dör ut, vi gör inte mycket alls. I eftermiddag har vi BF-dag och ska vara uppe i Björkbacka och ha nån slags femkamp eller var det var. Med tanke på värmen ute blir det nog rätt så jobbigt.

Efter skolan ska jag ta tag i livet och storstäda lägenheten och packa. I helgen är det cruising i Sollefteå som gäller, mysigt!

Last night I had a pleasant night

Publicerad 2013-05-19 19:58:34 i

Sista kvällen vi sitter på en mysig resturang och väntar på mat. Ska faktiskt bli skönt att komma hem imorgon. Idag har det varit kokhett och jag har bränt mig❤❤❤ hunnit med fem drinkar och nån öl i solen, annars skulle jag nog ha dött. Höll dock regeln och drack inget innan tio ;) men kvart över gled det dock ner en liten sunrise.
Har faktiskt gjort polackerna lite rikare och handlar lite små grejjer också.

Saknar min fina sjukt mycket och längtar tills jag får pussa på honom❤

You're the one thing on my mind

Publicerad 2013-05-15 13:56:26 i

Inläggen kommer in lite konstiga tider eftersom att internet dampar. Är i alla fall framme i Polen nu och är påväg ut för att ta en bira med alla. Flygresan gick jättebra och snabbt, hade wifi på planet så hade ju lite att göra i alla fall.

Det är i alla fall sommar här, grönt överallt och strålande sol!

Vi vill upp i rymden men stjärnorna finns här

Publicerad 2013-05-14 22:20:55 i

Har varit påväg att blogga hur länge som helst men inte riktigt funnit tiden. I skrivande stund sitter jag i alla fall i en bil med min kära bror och Marina. Vi passerade Gävle för ca 10 minuter sedan och har alltså inte så långt kvar till Uppsala.

I lördags var jag i alla fall till Stugun och kikade på expon och på kvällen myste jag och Becka runt i uffe hela långa kvällen. På söndagen städa jag uffe in och utvändigt vilket allt som allt tog tre timmar.. Sen åkte jag till stan och gick på en promenad innan jag stupade i säng.

Igår var jag på skolan en sväng och sen pussade jag på Robin hela kvällen. Imorse skrev jag ett nationellt prov i engelska innan Tanja kom och hämtade mig. Vi uträttade massa ärenden i stan och sen åkte vi hem till Döviken.

Sho

Publicerad 2013-05-07 13:03:54 i

Har varit hemma i min vackra by hela helgen, kört massa bil och umgåtts med massa sköna människor.

Igår hade vi som vanligt kortdag på skolan och sen gick jag på stan en stund med Sofie och Linn innan vi gick hem till mig och mysfikade och pluggade lite grann i solen. Senare på kvällen tog jag en fem kilometers promenad, det var så varmt och skönt ute så jag hade kunnat gå hur långt som helst.

Nu är det bara en vecka tills jag åker mot Uppsala och efter att jag har haft mina pedagogiklektioner idag så ska jag gå och köpa en resväska. Åh herregud vad skönt det ska bli att åka bort ett tag!

Imorgon är det i alla fall sista dagen innan långhelg och på kvällskvisten kommer Robin äntligen hit.

Så länge jag har din närhet

Publicerad 2013-05-01 22:14:53 i Allmänt

Igår firade jag Valborg med tacos-käkande, spelande och findricka tillsammans med massa sköna människor. Hade en trevlig och lugn kväll. Kom hem runt 3 men somnade inte förns ett bra tag senare, hade ju en halvfull (läs:  dyngrak xD) inneboende i soffan som tyckte att allt var ungefär hur roligt som helst (även tystnaden....).
 
Vaknade i alla fall runt sju imorse och var rätt så pigg, lyckades dock somna om i nån kvart till och vaknade inte på riktigt fören vid tio eller så. Låg dock kvar och gosade med Robin ett tag innan jag med hjälp av Becka å Billy tog tag i livet och plockade undan lite i lägenheten som såg ut som hejkomochhjälpmig!. Vid ett åkte Billsan och Robin hemöver och jag och Rebecka diskade alla tusen glas och gick sedan och pantade. Vid halv fem lämnade jag av henne på tågstation och gick hem och slockande i soffan.
 
Nu har jag nyss pratat med Robin och duschat och ska slå på en film och försöka sova en stund. Imorrn har jag nationella direkt på morgonen och insåg just att jag glömt häftet på skolan och är inte minsta lilla förberedd... Aja, vad gör de om tusen år?
xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela