abergvall

My biggest fear is that eventually you will see me the way I see myself.

Publicerad 2013-09-29 17:06:35 i Allmänt

Har för "busy" life för att blogga nu för tiden alltså... haha
Har i alla fall varit hemma i helgen. I fredags var vi till Ragunda och hälsade på R en sväng och sen myste vi bara en stund. Igårkväll vart det lite impuls partaj, som numer vart bilåkande eller nått. Givetvis har helgen innehållt en massa drama, men det är ju inte direkt ovanligt nuförtiden.
 
I övrigt känner jag mig stressade över allt jag vill göra och att tiden aldrig rävker till och att avståndet alltid är för stort till allt.
 
Aja, fixa lite innan det är dags att lifta till stan
Xoxo
 
 

Maybe it's too late to give up

Publicerad 2013-09-21 20:07:51 i Allmänt

Stannade i stan förra helgen och helt plötsligt har jag inte varit hemma på två veckor, att nätet och mottagningen har slutat funkat i Dödis har dessutom gjort att jag inte kunnat prata med min kära fader så det var skönt att komma hem i torsdags.
Hade ju lite långhelg och var "ledig" (hade hemuppgift) på fredagen, vilket var skönt. Kan inte fatta hur jag ska klara av att gå till tre varje fredag, har en svag känsla av att det kommer vara lätt att känna sig "krasslig" redan vid ett och vilja ta en tidig buss hem, näråååå, men nästan.
 
Igår kom min pojke hit, vi har väl inte direkt gjort nå vettigt alls, varken igår eller idag. Men det är mysigt att få vara med han iallafall!
 
Aja
xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela