abergvall

Lika c00l som alla andra

Publicerad 2014-01-02 21:04:11 i Allmänt

Tänkte försöka göra någon slags årsumering, eller nått
 
JANUARI

Rätt så lugn månad, gick på pencillin pga konstiga sår i ansiktet, var på kalas och hade en av dom bästa kvällarna i mitt liv, färgade håret brunt (dumt beslut), låste in nyckeln i lägenheten, osv. Var till Åre med klassen. Började även praktiken i slutet av månaden. 
 
 
 
 
 
FEBRUARI
 
Hade praktik hela månaden men var sjuk en vecka med buhåleinflamation och massa skit. Tog skoterkortet, var på Stadioncrossen, jobbade massa på bageriet, kikade på Skoter SM. Körde sönder skotern när vi var ute och fixade leder, lagade den och körde massa mer skoter helt enkelt. Åkte på akuten med Thomas som blivit hund och kattbiten en söndag, precis en vecka därpå var det min tur att åka in. Fick gips på foten efter att ha krashat med skotern, var extremt ledsen och missade massa mer praktik. Som tur var fick jag ta av gipset redan efter en par dagar då det inte var någon fraktur.
 
 
 
MARS
 
Avslutade praktiken och fick sportlov. Spenderade större delen av lovet på skotern och åkte på massa kuliga turer. Hade sömnproblem som orsakades av massa drama. Längtade till Polen-resan. Var förkyld igen och åkte massa skoter typ. Firade påsken i Selet.
 
Tog tydligen typ inga bilder
 
 
APRIL
 
Påsklov med massa skoter och massa äventyr. Träffade även Robin under påsklovet. Åkte väldigt mycket bil under månaden. Hade ett kaos i huvudet mest hela tiden och var ute och gick väldigt ofta för att reda ut kaoset typ. Var mycket med Robin. Firade sista april med fina vänner osv.
 
 
MAJ
 
Eftersom att det började bli varmare och ljusare ute var jag ute mycket med mina fina vänner. Spenderade mycket tid med Robin också. Åkte till Polen, extremt mysig resa som jag hade väntat på länge, var och kollade in koncentrationsläger och fick helt klart nya bilder av vad som hände på den tiden. 
 
Haha, typ suparsemester
 
JUNI
 
Började månaden med cruising i Sollefteå, var full som en kastrull men hade en awesome kväll. Började jobba på lamell igen. Var på cruising i Bräcke. Var ute mycket och skolan slutade. Kollade på skolaslutningen i Hammarn och kikade vad Linnea hade för sig på kvällen (ansvar som extra syster, haha), träffade Robins mamma för första gången. Var till Junsele på midsommar, var sjuk men hade kul ändå, haha. Jobbade mycket och satt ute med mamma och pappa på kvällarna, sommarmyste helt enkelt. Var även cruising i Hammarn i slutet av månaden, helt ok tyyyp
 
JULI
 

Jobbade MASSOR. Gatufestade med min finaste Rebecka, var på traktorrace med grabbarna, köpte ny telefon, bodde hos tanja och jonas för att kunna jobba även när pappa hade semester. Spenderade helgerna med Robin och jobbade på veckorna typ. Var ledig en vecka i slutet på juli och då var jag i Björkå hos Robin. 
 
 
AUGUSTI
 

Var hundvakt medans mamma och pappa var på minisemester, var på konsert i Övik, flyttade in hos Tanja och Jonas igen för att kunna jobba, kikade på STCC, fick mer jobb. Jobbade natt i två veckor och var på 30-årskalas, började skolan igen och gjorde massa mysigt ute i solen med mina brudar. Var givetvis massa med Robin också. 
 
 
 
 
SEPTEMBER
 
Jag mådde dåligt över att jag inte visste vad jag ville göra med mitt liv, var sur över att jag kände mig otillräcklig och bråkde massa både med Robin och mamma&pappa. Firade Linn som fyllde 18, kalasade lite här i Döviken och ja.. Kommer inte ihåg så mycket mer, haha. Var en ganska dålig månad och jag var ledsen mycket. 
Tog inga bilder alls....
 

OKTOBER
 
Följde med Robin till Björkå en helg. Vart förkyld igen.. Var såklart på skolan typ hela tiden. Träffade min familj ganska lite och var glad över den lilla tid jag fick med dom, haha. Myste med brudarna massa efter skolan på vardagarna. Hängde med Billy till Överammer en kväll.. Var ganska nere även denna månad och kände mig lite vilsen. 
 
 
 
NOVEMBER
 

Fick höstlov och hade ett väldigt bra sådant. Var med grabbarna på skoterns dag, var massa med Robin, var till Sundsvall en sväng, Åkte bil med fyra sköns bruds medan alla andra var på hotellet en kväll. Vart sjuk igen... Firade pappa på farsdag, hade min första körlektion, myste massa med brudsen. Var hundvakt medan mamma och pappa var i stan en lördagkväll, var dock en dålig sådan som åkte iväg mitt i stormen, haha! Firade Vilma som fyllde år. 
Tänkte väldigt mycket och velade om allt. I slutet av månade gjorde jag slut med Robin och det resulterade givetvis i en halvjobbig tid. 
 
 
DECEMBER
 
December var en bra månad. Den tyckte jag om, haha. Bakade lussekatter med Ange, åkte massa bil, var på hundutställning, fyllde 18, hade kalas för pappa. Myste hos Rebecka en lördagkväll, åkte sen hem med Billy. Pappa fyllde 50 och det firades med kalas. Sofie fyllde också 18 och den kvällen myste vi framför paradise, haha! Firade att jag och Sofie blivit 18 med en jättekonstig utgång. Gick ut och käkade med hela familjen också på min födelsedag. Åkte bil med grabbsen en hel natt, firade jul, var på hotellet på juldagen, åkte till Sundsvall och mellandagsrea-shoppade med Rebecka. Händelserikmånad i helhet.
Det enda negavtiva med månaden är att vi fick ta bort våran fina katt (gonatt Truls, vi saknar dig!).
 
 
 
 
Jaa, det var väl typ mitt år i korthet. Känner att jag missat massor av saker, ändå hade jag glömt massa som jag kom på medan jag skrev, haha!
 
 
 

Come on baby

Publicerad 2014-01-02 19:43:06 i Allmänt

Jaha, då var 2014 här! Och jag har som vanligt inte bloggat på länge. Tror inte jag hunnit med spå mycket sen sist, kalasat lite, varit i Sundsvall en sväng, kört massa bil, varit i Selet osv. 

Hade ett väldigt lugnt nyår, vilket känns skönt. Vart lagomt typ!

Imorgon ska jag röva med min fina Rebecka till stan för lite handling och eventuellt en lite utgång! Eller,, Blir ju egentligen hon som rövar bort mig eftersom att hon kör, höhö

 Käkade frulle på IKEA med polisen

 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela