abergvall

She is delightfully chaotic; a beautiful mess. Loving her is a splendid adventure.

Publicerad 2014-10-15 19:39:02 i Allmänt

"Du kommer stanna, mitt i steget, trollbunden eller skräckslagen. När han valt ut dig, låst dig med sina ögon, avväpnat dig med sina ord och kontrollerat dig med sin närvaro - kommer ditt liv aldrig bli som förr igen. Han kommer att ta med dig på en resa, på ett äventyr, du kommer att få uppleva ett liv du aldrig hade tänkt dig, ett skimrande gungfly, en sagovärld eller den rena terrorn. Han kommer le och bedra dig. Ni kommer att starta om på nytt och på nytt, men det blir alltid du som får räkningen. Och när han är färdig med dig - och han kommer bli färdig med dig - så kommer han ta med sig din oskuld och din stolthet. Du kommer att bli lämnad ledsen, mycket ledsen men inte mera klok. Länge kommer du undra vad som hände och vad du gjorde för fel. Och om någon annan som han kommer och knackar på din dörr - kommer du att öppna då?"


Are you with me

Publicerad 2014-10-13 22:52:57 i Allmänt

Efter en helg med bland annat fyllor och bilträff startade jag veckan lite lugnt med en tripp till stan. Inhandlade lite nödvändigheter med mamma och Linn. Sen vinkade jag av Limpush i Selsviken och rullade efter mamma mot Selet. Väl här tog jag en öl medan dom andra åt middag och sen satt vi och snackade över en gin&tonic i stugan, detta gav med sig en skallebank som inte var välkommen så efter en dusch har jag nu hoppat ner under täcket och ska försöka somna fort och sova så jag mår bra imorrn då larmet är ställt på 06:15 för lite jakt med pappsen.

Xoxo


Internetlös och upptagen

Publicerad 2014-10-11 17:59:39 i Allmänt

Blir lycklig av allt som sker runt omkring mig, känns som att det mesta faller på plats. Mamma och pappa har flyttat till världens bästa by och jag själv har flyttat ihop i ett fint litet hus med världens bästa kusin. Jag har fina människor runt omkring mig och trots allt annat som inte är så där jättebra så är jag nog lycklig.

Fått spendera lite tid med mina underbara kusinbarn på slutet också, lätt att tiden inte räcker till tyvärr.Har lämnat alla nycklar till huset i Döviken. Har ännu inte fattat det tror jag, när det väl sjunker in kanske jag lyssnar på Simon och fäller nå tårar men det problemet tar vi då!
Har börjat på hundkurs med min fina Zakke, som uppförde sug så overkligt bra!


Sista tiden har också innebärt massa alkohol, kanske är mindre bra. Men roligt har jag haft och lycklig blir jag av ruset. 

Idag gör alla lampor ont i mina ögon och huvudet bankar vid minsta rörelse. Men de ska vi nog snart bota, hehe

Xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela