abergvall

2014 - as it passed by

Publicerad 2015-12-31 12:42:44 i Allmänt

JANUARI
 

Startade året med en riktig skitmånad. Var lite väl naiv och litade lite väl mycket på folk. Drog en spontanfylla i stan med B som slutade med att vi blev "ovänner", några dagar senare kraschade allt och jag valde att flytta till stan och vara ensam ett tag. Åkte till lägenheten sent en kväll och isolerade mig från allt och alla i några dagar. I slutet av månaden kom vi iallafall över "grälet", jag och B.
Dålig månad - dåligt med bilder, nää men typ. Gjorde som sagt var inget och det vart därför inga bilder tagna heller. Piercade mig lite gjorde jag iallafall.
 
 
 
 
FEBRUARI
 

Bestämde mig för att må bra igen eller nått. Började månaden med en grogghelg i Västernorrland, en fredagkväll i Sundsvall och en spontan lördagkväll i Sollefteå. Tog körkortet, var chaufför en par helger. Kikade på skotertävling, körde lite skoter, började praktiken, bokade resa, firade 100-dagars, red pållar med Pula en kväll, spenderade flera gostimmar på Klockarvägen osv.
 
 
 
MARS
 

Började årets tredje månad med en helg i huvudstaden. Myste runt med B och såg Avicii. Hade sportlov, åkte massa bil, mamma och pappa åkte till Mexico, drack en par kvällar med brudsen, spelade spel med hela gänget nå kvällar, gick runt i döda fallet med Linn, var på musikal, bodde lite i Selet, var och grillade en kväll osv. 
 
 
APRIL
 
Avslutade praktiken, skrev högskoleprov, hämtade ut studentmössorna, umgicks massa med brudarna, och även mycket med Nils och Robin. Spenderade påskolvet med att åka massa bil, grilla med B och Tarre, vara på grillparty hos Tanja och Jonas osv.
 
 
MAJ
 

Dundrade iväg till Magaluf direkt i början av månaden, där festade vi sex dagar i sträck och skapade massa minnen och historier. Gjorde en par tatueringar, började hänga på Österäng, var på cruising i Östersund, fiskade några kvällar, började runda av allt skolarbete, var på mösstagningsbal, bestämde oss för att köpa Zakken etcetc.
 
JUNI
 
 
Spenderade några sista kvällar på Österäng, åkte till Jokkmokk och hämtade min fina Zakksson, tog studenten (!!), var med och firade Bs student, spenderade massa dagar med att träna och passa Z. Alla fina sommarkvällar utnyttjades till fullo med fisketurer och andra småtripper. Firade midsommar med att bli askalas och göra lite dumma saker. Bodde i Selet ett tag. Var på cruising och gjorde massa spontana grejjer hela kvällen, som slutade där vid soluppgången. Var på Hamnyran och åkte karuseller och skrattade så jag fick ont i magen med B. Skjutsade Linn så hon fick hämta sin bil en kväll. Kraschade även telefonen på studenten då den användes som trumpinne...  Därav bilderlösa månader, eftersom att en hel del bilder försvann med telefonen.
 
 
JULI
 
 
Jobbade hela dagarna och äventyrade mest varenda kväll. Var på björnsafari, fiskade, var till getgrottan osv. En helg tog jag med mig B på roadtrip och åkte på dundermarknad i Ström, cruising i Ramsele och sedan hem och chaufförade lite på Hammarn. Drack och åkte till Fugelsta en fredagkväll. Badade och solade en par dagar. Min lilla bil rasade när vi skulle på Nipyran men vi packade Linns lilla bil istället och åkte dit med ett härligt gäng. Var chaufför till Stromboli med Limpen. Mamma och pappa skrev kontrakt på huset och vi började köra grejjer osv. Stråkade en kväll och spenderade en helg med kanonväder i Fäviken.
 
 
AUGUSTI
 
 
Månaden som svep förbi hur snabbt som helst. Jobbade en hel del och spenderade dom lediga dagarna ute. Var till Gällö en dag med mamma och hundarna, åkte lastbil, gungade massa kvällar med Limpen. Åkte partybuss en kväll och jobbade dagen efter i mindre bra skick. Var även på Joelmässan en helg, två nyktra kvällar, en med grabbarna som bara sällskap och en med brudarna och mamma och Jossan och då som chaufför. Har tydligen varit på The Jam men kommer inte alls ihåg hur och med vem haha. Började även jobba på förskola i slutet av månaden.
 
 
SEPTEMBER
 

Mamma och pappa åkte utomlands igen och jag vart hundvakt. Hängde en del med grabbsen och massor med Linn när hon väl kom hem från Turkiet. Firade Linns födelsedag med en spontanfylla. Var barnvakt åt Vilma och Edvin en dag. Var på lastbilsträffen en helg, en onykter kväll och en nykter dag och kväll som avslutades tidigt, landade sedan hos Johanna för att få med mig Linn hem som sovsällskap. Vart helt plötsligt med hus sådär en vecka innan vi skulle flytta till Selet. Surrade med Linn en par kvällar om att vi inte ville bo hemma och helt plötsligt hade vi bestämt oss för att hyra ett hus. Flyttade från Döviken i slutet av måndaden.
 
 
OKTOBER
 
Flyttade in på riktigt i vårat lilla hus och pysslade mest varje kväll med något som hade med huset och göra. Invigde huset med alkohol några kvällar, annars jobbade jag mest varje dag. Började på hundkurs med Z. Var på bilträff i Sundsvall en kväll. Jagade med pappsen en ledig dag. Var på kalas i Pålgård. Var på IKEA en par gånger. Var på RR-premär en lördagkväll. Tog hyundai nyckeln av mamma och pappa när dom var påväg till Sundsvall, vilket ledde till att dom tog sig dit men inte hem... 
 
 
 
NOVEMBER
 

Började månaden med en helt nykter helg då alla andra söp sig för full för att "fira" halloween, Första halkan kom och jag testade därför att köra i diket en sväng. Drog till Solle en kväll och kikade på Niello med Linn och Rebecka. Åkte lite lastbil nån kväll. Hängde i Billys hus en par kvällar med Linn och grabbarna. Drack grogg mest varje helg. Var på julskyltning med världens bästa Milo en kväll. 
 
 
 
DECEMBER
 

Billy och Simon kom och hängde en fredagkväll och sen på lördagen vart det lite grogg i huset. Fyllde år och drog en fylla och var på hotellet, kom hem vid fem efter att ha efteräventyrat lite. Var hos grannen en kväll och drack grogg. Firade julafton i Selet och Boberg. På juldagen vart det kalasande med fina vänner. Var till Solle en kväll med Linn, Rebecka och Öjje. Åkte på söndagssvängar mest varje söndag. Nyår spenderade med gomiddag hos Johanna med Linn och sen kom Simon. Åkte bil med han hela kvällen och var in hos brudarna som var på fest nån sväng.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela