abergvall

11/8-2016

Publicerad 2016-08-11 21:44:51 i Allmänt

En jobbig vår passerade tillslut och nu har den korta sommaren börja lida mot sitt slut, imorse var det minusgrader och på kvällarna smyger sig mörkret på. Hösten har jag alltid ansett som en jobbig och tråkig årstid, men sen jag slutade skolan har hösten blivit något mer positiv och mysig.
Den här hösten känns dessutom extra mysig eftersom det nu bara är tre veckor tills jag hämtar hem min alldeles egna lilla valp. Känns overkligt men otroligt roligt, längtar så mycket till vi ska hämta honom. När dom vart födda i början av juli kändes det som en evighet tills jag skulle få hämta hem honom, men tiden har sprungit iväg fort och nu är det som sagt snart dags.
 
Dom sista tre veckorna kommer gå ännu fortare än vad dom senaste veckorna har gjort då dom kommer var proppade med jobb. Det är nämligen bara en och en halv vecka kvar tills jag och Linnéa startar upp en helt ny avdelning, i helt nya lokaler. Så nästa veckas schema är fullspäckat med flyttning av saker, möblering, förberedselser, planering och utbildningsdagar. Lite skrämmande är det allt, men mest roligt och spännande. 
 
Med hösten blir jag alltid mer motiverad till att röra mig också (knepigt egentligen), så idag tog jag mej äntligen ut på en promenad, känns som att det var hundra år sedan sist!
Liten tjockis med mammsen 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela