abergvall

13/1-2016

Publicerad 2016-01-13 19:26:21 i Allmänt

Har varit helt slut efter att jag jobbat mina första dagar och många tankar har snurrat i huvudet. Bodde iallafall hemma i Selet sön-tis, och på dom dagarna har det hunnit kommit massvis med snö. Igår var min bil hos Urban på morgonen och fick en ny motorvärmare. Efter jobbet åkte jag hem, hängde med Linn och Anneli en stund innan jag slocknade. När jag kom ut imorse hade inte motorvärmaren funkat och mätaren visade -17... Knackade igång en kall bil och for på jobbet, pratade med pappa och vi bestämde att jag skulle ställa den på stolpen där och kolla om den funkade där... Det gjorde den inte så fick kallstarta den yttligare en gång och åka och lämna den hos mamma och pappa.

Sen åt jag middag där och tog mammas bil hem. Ikväll ska jag duscha och bädda rent. Ska bli otroligt skönt att sova då jag varit trött hela dagen.
Bajsbil❤️


10/1-2016

Publicerad 2016-01-10 18:10:57 i Allmänt

I torsdags jobbade jag min första dag i stugun igen, kändes helt ok! I fredags hade jag Zakkesson hela dagen då det var kallt och han inte kan vara inne själv. På fredagkvällen hade jag inget bättre för mig sån då var jag chaufför åt nå grabbar i Sollefteå, det var rätt mysigt! Kom dock hem lite väl sent men vad gör de om hundra år. Igår hade jag en slödag med Linn, sen drack vi grogg och åkte runt på lite ställen. Lyckades glida på knäna ner för en trapp så dom gör rätt ont idag och det har även huvudet gjort. Så jag har haft en vilodag helt enkelt. Nu väntar jag på att pappa ska komma och plocka upp mig så ska vi åka till Selet så jag antingen kan hämta i40 eller sova där. På tisdag ska dom sätta in en ny motorvärmare i min bil, skööönt! Saknar den faktiskt, är ju som det bästa som finns att få åka sin egen bil.





6/1-2016

Publicerad 2016-01-06 22:07:33 i Allmänt

Kikade på passaten en sväng imorse med pappa, vi konstaterade att jag måste köpa ny motorvärmare och eftersom att temperaturen förväntas vara -34 imorgon så ska jag ta mammas bil. Tog den en sväng ner på Hammarn också. Sover i stugan inatt så jag vet att värmaren på den går iallafall! 




5/1-2016

Publicerad 2016-01-06 01:35:39 i Allmänt

Igårkväll (måndag) var jag över till Linn på några fler groggar, var skapligt gäng för att vara en måndag och det var ju trevligt :-) åkte lite bil och sen nattade vi vid 3 tror jag.
Idag har jag haft sovmorgon och sedan varit med Linn och Anneli. Åt middag på Vikbäcken och sen åkte jag till Selet för att ställa in min bil över natten, imorgon ska vi kika på motorvärmarn. Vore ju som trevligt om den funkar nu när det är -24 och ska bli ännu kallare och jag dessutom ska jobba på torsdag. 
Sen åkte jag iallafall hem på Hammarn en stund. Sen vart jag bortbjuden på surr och drinkar och det tackar man ju inte nej till, men nu är det iallafall sovdags i en nygamal säng, skönt!



4/1-2016

Publicerad 2016-01-04 20:36:21 i Allmänt

Igår hängde jag med Linn hela dagen, åkte lite bil, kikade lite på småstadsliv osv. Sen på kvällen var vi hos Linn med Anneli och Marcus och kikade på film och drack nån öl/grogg. 
Idag har jag varit ute och äventyrat lite. Fick även ett reda på att jag har fått ett vikariat i Stugun en par månader iallafall, skönt med jobb och kanske framförallt skönt att veta att jag får lön! Det känns dessutom hur bra som helst att få komma tillbaka till Stugun efter en riktig tung höst i Hammarstrand. Nu kan allt annat också få ordna upp sig så skulle livet kännas bra, heeeh
Näääämen tar väl en måndagsgrogg på det så höra ma


2/1-2016

Publicerad 2016-01-02 22:59:46 i Allmänt

Efter att ha åkt lite bil och sovit på soffan en stund igår följde jag med brudarna till stan för att dricka lite öl och grogg. Käkade mat med några grabbar innan vi tvättade bilen och for hem till Gulldaln och drack lite till.
Idag har jag slöat runt mest, kollat på serier och tomåkt bil. Nu har jag, Linn och Anneli precis åkt från Vikbäcken efter lite kaffe. Så nu dundrar vi mot Utanede för att kika litte!





1/1-2016

Publicerad 2016-01-01 12:15:01 i Allmänt

En samling av tankar och fraser är vad denna förbaskade blogg har bestått av ett helt år och det är ju rätt tråkigt. Hur ska jag då veta vad jag har gjort egentligen?
 
Nu har iallafall ett nytt år börjat så då kan det ju vara värt att göra ett försök att få ordning på skrivningen. 
Igår firade jag nyår hemma i min favoritby, vi var ett gäng på 18 personer som hade det trevligt med god mat, god dricka och många skratt. Vi hann med att spela lite spel och givetvis surra massa strunt. Jag och Jossan vart sist kvar och avrundade inte kvällen förns klockan var halv sju imorse. 
Vaknade på soffan vid halv nio av att Zakkebebis hade sin nos en par centimeter från mitt ansikte med en leksak, mådde förvånadsvärt bra men låg iallafall kvar en stund och småsov tills pappa klev upp, då röjde vi undan i köket och diskade. Nu ska jag ta och vila lite på soffan innan jag ska sätta mig och åka bil -  det bästa som finns sånnahär dagar.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela