abergvall

What if today was your last day?

Publicerad 2014-02-27 21:39:32 i Allmänt

Veckan har gått så otroligt fort så jag har inte hunnit med att blogga. 
Igår var det i alla fall 100-dagars, dagen vi längtat efter så länge. För min del vart den helt jävla sopkass och hela kvällen sög.
 
Tog mig i alla fall hem inatt och nu har jag landat hos Rebecka i Sundsvall. Vi har varit ut på massa äventyr nu ikväll, haft en riktigt mysig kväll typ. Nu dricker vi te och ska strax åka och tanka lite osv.
 
Imorrn bär det av mot hufvudstaden och på lördag ska vi äntligen få se Avicii! Wihoooo
 
Xoxo
 

Du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig, för du har varit min

Publicerad 2014-02-24 20:38:41 i Allmänt

Åkte in till stan igår efter att ha käkat middag med pappa. När jag kom in åkte jag på ica med Linnea, Sofie och Linn. Sen droppade vi av Linnea och plockade upp Nils för att äta på Max, heheh...

Efter skolan idag mötte jag upp pappa och Tarre på djursjukhuset. Tarre har fått dränage och tratt, så nu blir det nog bra. Var där från kvart i två till halv sju... Drygt! Nu har jag landat i Stugun och smuttar på en öl innan jag ska ta en dusch och sova. 
Imorgon är det praktik som gäller igen.

Xoxo


Slowly drifting away

Publicerad 2014-02-22 23:26:29 i Allmänt

Åkte in till stan igår och "gick ut" med brudarna.. Hehe! Åt iaf middag och myste lite och sen åkte jag och Linn hem på natten.
Efter att jag hade skjutsat hem Linn hamnade jag i krokvåg en sväng osv.

Idag har jag varit halvsjuk (bara på låtsas typ) och halvsovit hela dagen. Åkte ner på Hammarn och handlade och tankade en sväng sen åt jag middag.
Nu sitter jag i Stugun och funderar på vad jag ska göra typ, ska väl snart ta och fara.

Xoxo
Min finaste är dålig också, lillbubben<3

Don't die before you're dead

Publicerad 2014-02-20 08:02:10 i Allmänt

Hade skrivit ett långt inlägg igår som försvann...

Det har iaf gått bra dom här dagarna på praktiken. Jag tror jag kommer trivas dom här veckorna!

Efter praktiken i tisdags var jag till Tanja och kikade lite på film osv. Sen åkte jag ner på Hammarn och handla, efter det var kvällen i princip slut så jag tog bara en promenad med Tarre och duschade sen var det sängen som gällde.

Igår började jag praktiken 9. Klockan ett hade jag tid på hälsocentralen i Stugun, har fått en konstig knöl på foten. Hoppas att den går bort nu då jag har fått alsolsprit och plåster, annars måste jag till farbror doktor...
När jag slutade vid 4 kom pappa och hämtade mig så åkte vi in till stan och hämtade hans jobbil. Påväg hem vart det stopp i Strömsnäs där en lastbil hade kört på en älgkalv, föraren var utländsk så jag och pappa fick lösa det hela, inga skador som tur var!

Idag har jag praktik mellan 9-16 så nu ska jag käka lite frukost och sen åka mot Stugun.

Xoxo



Wehåååå

Publicerad 2014-02-19 22:29:49 i Allmänt

Nu har vi äntligen bokat utomlandsresa också!! Magaluf it is, wihoooo

Xoxo
Åker dock 3:e maj och inte 2:a

Everybody wants a flame but they don't wanna get burned

Publicerad 2014-02-17 19:47:52 i Allmänt

Åkte som sagt var in till staden igår, fick med mig Linn också, trevligt med sällskap osv! Var typ helt död imorse, men tvingade iväg mig på skolan och hade en lååång svenska lektion. Sen gick vi på studiebesök på en kyrka.
 
När vi slutade skjutsade jag hem Linn och Paula sen tog jag med mig Johan och Andreas och rullade hemöver, var in och bytte bil i Dödis innan jag skjutsade hem dom och hämtade ut mitt "fina" körkort, ser typ livrädd ut, haha! 
 
Har redan blivit rastlös och kvällen är ännu ung... Illa, får se vad jag ska börja med för kvällssysslor för att stå ut med att bo hemma igen.
 
Xoxo
 

She won't even know your name

Publicerad 2014-02-16 11:27:36 i Allmänt

Eftersom att mitt internet har gett upp i lägenheten har bloggningen inte varit på topp som ni märkt...
I alla fall har det inte hänt något speciellt i veckan, ändå har jag hunnit med mycket, heheh.. Jag har skickat in min pärla på lagning då batteriet gett upp, jag har åkt massa bil, jag har ridit, jag har åkt stjärtlapp/sopsäck, jag har varit cool och sladdat, jag har tvättat massa kläder, jag har varit med fina vänner osv.

I fredags åkte jag hem till Selet, har mest bara gosat med fina människor och druckit grogg. Kört lite skoter och fixat lite leder osv. Haft en sån här lugn och perfekt helg som värmer mitt hjärta för flera månader!
Åkte hem imorse och nu har jag dödstråkigt.. Haha, inte van att bara sitta tyyp...

I veckan börjar jag i alla fall praktiken, men åker in till stan ikväll i alla fall eftersom att jag har skola som vanligt på måndagar. 
Imorgon ska jag hämta ut mitt körkort också, hihih!

Xoxo







Stå upp och stå för din sak

Publicerad 2014-02-11 13:45:25 i Allmänt

I lördags var jag som sagt var på skotertävling på dagen, sen på kvällen körde jag runt på grabbarna och Rebecka.
Natten vart lång med en massa drama och slutade med att jag kom hem klockan sex på morgonen... Drygt!

Var helt död på söndagen i princip och gjorde inte mycket mer än att sova framför tv:n och surade på allt och alla, haha! Sen på kvällen körde jag in till stan, fick med mig en liftare också, skönt med  sällskap! Kikade på film med ange och hennes tjejor innan jag åkte hem till lägenheten och sov! 
Rätt så nöjd med min första körkortshelg då jag har fått köra en par fina bilar och hunnit med mer än 100 mil, höhö!

Igår var jag på skolan en par timmar och sen gled jag runt och skjutsade på lite folk innan jag tog med mig Paula hem till Döviken på middag och sen hämtade vi Linn på Hammarn och åkte mot stan igen.
När vi kom till Strånäset bet jag sönder min piercing så då fick vi åka in hos Tanja och sno en ny kula!

Xoxo




Between the earth and sky

Publicerad 2014-02-08 16:08:50 i Allmänt

Firade givetvis körkortet med att köra massa bil igår. Vart väl en sisådär 50-60 mil, höhö!
Var till Övik en sväng å käka på Burger King, skjutsade lite fyllon osv!
Landade tillslut i Bispen runt halv fyra... Somnade som en stock och vaknade inte fören larmet ringde vid halv nio. 

Idag har vi varit och kikat på skotertävlingen och planerna för kvällen är lulliga, dom lär ju innehålla en hel del bilkörning iaf! Men först blir det lite tacomys och så.

Xoxo
Fick köra finbil igår också, vart så kär❤️

Obeskrivlig lycka

Publicerad 2014-02-07 15:29:04 i Allmänt

Äntligen har jag mitt älskade körkort, som jag har väntat på den här dagen alltså! Det är en helt obeskrivlig känsla, så euforisk!
Tanja vart så chockad att hon blåste iväg in till stan och hämta mig, sen fick jag köra tillbaka till Stugun där vi fikade med Marina. Nu hänger jag hos tanja&jonas (helt ensam...) och väntar på att mamma ska komma med en bil åt mig, hehehe

Wehåååå

Xoxo

And we walk straight now

Publicerad 2014-02-06 09:34:22 i Allmänt

Gick hem med ett otroligt löjligt leende och nästan småhoppade, japp jag klarade det! Wihoooo!!! Fyfan vilken lättnad alltså... Hjärtat stod stilla från de att jag klickade på rätta tills att den gröna fina godkänd texten kom fram på skärmen. Herregud vad lycklig jag är, nu är det bara körningen kvar, eller bara och bara men jaa!

Xoxo






Woop

Publicerad 2014-02-06 07:56:10 i Allmänt

Varför är jag inte nervös?!?! Haha, får damp på mig själv! Ajaaa, hörs snart

Xoxo



Whatcha say? That you only meant well?

Publicerad 2014-02-05 22:55:36 i Allmänt

Förkylningen försöker bryta ner mig totalt verkar det som, mitt huvud är rejält tungt och halsen kan inte bestämma sig om den ska göra svinont eller brännas. Hua, har ju inte tid att vara sjuk! Men jag står emot det så gott jag kan, det händer så mycket nu och sjukdomar är helt enkelt inget som ryms i mitt liv.
 
Idag hade vi i alla fall en rätt lugn skoldag, när jag kom hem vid fyra var jag tvungen att lägga mig och sova en stund eftersom att jag är så slut i kroppen.
 
Nu är mina fina bruds här och vi gofikar och kikar på paradise (finalavsnittet, OMG). Pula har varit snäll och färgat mitt hår så nu är jag blondie igen, skönt!
Imorgon är det dags att göra en del av körkortet, hoppas verkligen att jag klarar det alltså. Så ska försöka göra några tester efter paradise så jag är helt säker (iiiih!). Kommer nog somna ovaggad
ikväll trots att jag sovit på eftermiddagen och är dödsnervös inför provet.
 
Xoxo
 

We are right where we should be

Publicerad 2014-02-04 17:09:16 i Allmänt

Tog mig inte upp särskilt tidigt alls imorse eftersom att jag vaknade med ett rejält tungt huvud och en hals som gjorde så ont att jag bara ville gråta.

Tog mig upp vid tio i alla fall och gjorde en par körkortstester innan jag började fixa mig. Linn hade varit hos tandläkaren så hon kom hit runt tolv och påminde mig om att vi börjar 13:45, jag som tänkte gå på skola 12:25, tur att hon kom! Haha

Nu sitter jag och läser körkortsboken och pluggar lite, antar att det är hur mina kvällar kommer se ut den här veckan. Kanske hinner klämma in lite gos med brudarna också!

Xoxo
Pimpish in the lägenhetoz

I've lied so well and so much to other people, that I sometimes forget the truth

Publicerad 2014-02-03 22:01:18 i Allmänt

Måndag igen och tillbaka i vardagen. Åkte in med pappa imorse och hann bara upp med packningen till lägenheten innan jag var tvungen att gå till skolan. Pluggade på hela långa dagen och slutade vid kvart över fyra.
Mötte upp Ange och sen gick vi hem till mig och lagade gomiddag osv.

Nu ska jag kika på paradise, sen diska och duscha innan sängen är tillåten.
Börjar inte fören 12:25 imorgon men tänkte kliva upp i tid ändå för att få undan lite plugg och så!

Xoxo


Ny månad, nya tag eller något

Publicerad 2014-02-02 14:52:44 i Allmänt

Eftersom att januari var en riktig jävla skitmånad så tänkte jag som "börja om" nu (klyshé). 
Annars då? Livet är lite på topp, körkortet är så nära att jag nästan kan ta på det, jag har underbara vänner och känner mig otroligt säker på mig själv (ibland xD). Nää men det är lite så, jag känner mig lycklig och "fri", trots att jag har gjort många dåliga beslut den senaste tiden så har jag ingen ångest och lever lite i nuet lix.
 
 
I helgen vart det i alla fall en två dagars, verkar nästan som att jag trivs i Västernorrland, haha... Nä men började i Sundsvall i fredags och hade en fin kväll med fint folk, och igår vart det en liten impulstripp till Sollefteå igen. Lite skönt att vara i städer där ingen känner än, man känner sig så "mystisk" höhö... 
Nu är jag i alla fall hemma i Döviken och mår relativt bra, funderar och funderar på om jag ska åka in idag eller imorgon.. Hmm, alla dessa svåra beslut alltså.. 
 
Har ju även hunnit pierca mig lite sen sist, första veckan var en riktig pest men nu är det mest skönt, höhö. Tungan är inte svullen längre och naveln gör bara ont ibland!
 
Xoxo
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela