abergvall

Love for the melody, no song is cheap

Publicerad 2012-08-30 11:39:17 i Allmänt

Idag börjar jag 12:30, skönt med sovmorgon med drygt att sluta sju ikväll. Hela klassen + den andra BF11-klassen ska ut till Sunne och typ leka lekar och äta mat och paddla kanot? Enligt yr.no ser det ut som att det ska bli regn ikväll och det känns inte särskilt mysigt att vara ute och paddla kanot i regnet, men aja. Tanken på att jag om en vecka ligger på stranden i Grekland håller humöret uppe. 
 

Röja alla stränder, pissa i alla gränder, sen skrika "SVERIGE ÄR BÄST AV ALLA LÄNDER"

Publicerad 2012-08-29 21:33:36 i Allmänt

Åh, jag hatar alla sånna här "första veckan"-veckor, man gör aldrig något vettigt och det känns alltid lika meningslöst att var på skolan över huvudtaget.... Idag har vi bara fyllt i lite olika papper, lyssnat på min mentors (rätt så onödiga) information och lekt sånna här värdelösa lekar som ingen tar på allvar. 
 
Slutade i alla fall runt ett, gick ner på stan och köpte lite småsaker innan jag gick hem och tog en powernap. När klockan var runt fem ringde Sabina och frågade om jag ville käka med henne, så vi gick och åt TexMex-tallrik på stan och sen satt vi och drack kaffe ett bra tag, sådär lagomt spontant och jättemysigt! 
Nu har jag precis gjort lite fruktsallad (är dock alldeles för mätt för att äta den nu, men känner jag mig själv rätt så kommer jag bli sugen på något om typ en halvtimme) och ska slå på en film. 
Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan min fina lur, känns som att jag har den tryckt mot örat hela tiden nowadays.

Gråter av nervositet

Publicerad 2012-08-28 20:03:33 i Allmänt

Kom nästan nyss in till stan. Måste säga att det känns lite konstigt att vara här igen.
Imorgon börjar skolan igen, skolan och verkligheten. Sommaren och lovet har sprungit förbi, jag tror att jag tappade greppet om livet ett tag där och det sprang iväg utan mig.

Jag har i alla fall spenderat större delen av sommaren med att jobba. Eftersom att jag även har jobbat lördagar så känns det som att jag har jobbat mer tid än jag varit ledig. Fast så är det nog inte egentligen.
Jobb ger lön och jag har spenderat min lön på en utomlandsresa. Så nästa onsdag (5/9) åker jag och Becka till Rhodos, det ska bli sjukt kul och skönt att komma iväg en sväng.

Inlägget skulla ha publicerats runt sju

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela