abergvall

2015.

Publicerad 2016-06-29 21:05:00 i Allmänt

Har bara en simpel ursäkt till varför jag inte skrivit inlägget tidigare, helt enkelt för att det är superjobbigt. Inte just att skriva eller så, men att dra upp alla minnen - många blandade känslor. Men jag ger det ett försökt till för det är ju som roligt att kunna gå tillbaka och läsa.
 
JANUARI
 
 
Året började med is och halka. Spontanåkte till Borgafjäll en kväll med grabbarna och Linn och drack alkohol och hälsade på grabbarna som var där. Umgicks massa med Linn och var mycket med Emelie och Milo. Var till stan en dag och handla lite, parkerade i parkeringshuset och tappade bort biljetten så fick springa runt och leta den. Åkte till Helgum nån kväll, Linn drack och jag körde, skrattade oss igenom kvällen och roade oss med att sladda runt och göra snöänglar. Tog med Linn på skotertur i Selet en kväll, det vart kolsvart och vi var tvugna att hugga oss fram. Fick gratisbiljetter till Arctic Cup - var dit en sväng och sen for vi vidare till stan och gled lite. Söndagskvällarna var obligatoriska Sväng-kvällar, nån kväll var vi till stan och åt glass. Åkte till Helgum ännu en kväll och söp oss redlöst fulla, hamnade på Magaluf-fest på Hallsta, ingen av oss kommer ihåg så mycket men det var säkert kul. Bodde i Jonas hus några nätter. Sista helgen roade vi oss med att följa med halva Selsbyn på skotertur, var astaggade på att åka till Helgum och ta en grogg sen, men eftersom att det inte flöt på så bra påväg till Borgvattnet vart vi kall och trött och skippade Helgum. Bra månad helt enkelt!
 
   
 
 
 
 
FEBRUARI
 
I februari snöade det massa. Vi började månadens första helg med att dricka hos Johanna en kväll, sen flyttade vi festen till oss. Kvällen efter det bar det av till Överammer då PJ hade fyllt år, groggar dracks och det surrades. Vädret blev bättre och vi spenderade många dagar med att glida runt och steka i bilen. Var på bio med Linn och Johanna en kväll. Började umgås mer med Simon. I slutet av månaden vart det varmare och halare, halkade runt med hundarna och mamma en dag. Drack hos Billy några kvällar medans grabbsen fixade i huset. Vart konstigt sjuk i slutet av månaden och svimmade och mådde illa, fick flytta hem till mammsen några dagar och vart glad när jag äntligen var på benen igen och fick åka hem till Linn. 27 februari kom och det innebar att Milo fyllde år och det var även begraving för moster. En konstig dag med många känslor som avslutades med groggdrickande och bilåkande med grabbarna. Vaknade dagen efter med konstiga videos i telefonen.
 
 
 
 
MARS
 
 
Kickstartade mars med grilla korv vid älven med Linn och hennes familj, mysdag. Bestämde oss för att åka på sväng en kväll jag och Linn, till Härnösand bar det av och hela bilresan fylldes med skratt och konstsiga videos. Hjälpte mamma och pappa och måla lite, fast det vart mest dansande och fjantande. Våren kom och det var roligt att jobba och vara ute. Var till stan en dag och shoppade lite med Linn. Premiärgrillade kött på Timo. Fick punka en fredagmorgon så Linn fick skjutsa mig på jobbet, som tur var var Simon sjuk och kunde hämta mig. Fick energi av vårsolen och lånade med oss Milo på promenader. Var på en sista skotertur i ett helt otroligt fint marsväder. Följde med Linn när hon firade sin mormor som fyllde jämt. Tog med oss hennes kusiner till slalombacken i Kälarne en sväng osv. Åkte sedan till stan på kvällen med Simon och Örjan. Spårade ur och åkte partybuss och var på krogen och skämde ut mig lide. Jag och Linn fick för oss att stjäla en Coop-korg och dagen efter kom vi inte riktigt ihåg de fören vi fick syn på den i Simons bil. Vi fick för oss att alla på partybussen var otrevliga så vi hoppade ut mitt i ingenstans också.
 
 
 
 
 
APRIL
 
Började månaden med att fira påsk. Var på middag på Timo, som avslutades lite konstigt. Åkte till Selet och drack alldeles för rejäla groggar, bråk och skratt och tårar hann vi med den kvällen. Dagen efter åkte vi och hälsade på Millan på sjukhuset, sen for vi hem och körde ner lite folk på hotellet. Jag och Linn var nykter hela påskafton (nåja, långfredagen hade blivit hård så inte så konstigt) och fick sluta kvällen/natten med att köra in Örjan till akuten. Kom hem tidigt på söndagsmorgonen och fick sova några timmar innan vi fick åka till stan igen och hämta hem Millan, hann alltså vara till stan 3 gånger på ett dygn. Pontus och Kim kom och hälsade på oss en kväll och drack kaffe och surrade. En kväll kom Pontus själv och kikade på film med oss. Många fina kvällar spenderades med att glida bil och kika på himlen osv. Var på Djungelhuset med Milo en lördag. Johanna "fyllde 16" och det firades med att Linn och Johanna drack grogg och jag skjutsade runt på dom. Kvällen efter det hade vi fest i huset. Tvättade bilen och tvätten slet sönder antennen - då började det regna in.. Var på lekparken en dag med Milo. Städade bilen för försäljning. Firade valborg med fest i huset som slutade med att vi låste ut alla och gömde oss hahaha. 
 
 
 
 
 
MAJ
 
Maj startade med grillning hemma hos oss med Linn och Johanna och sen åkte vi till Solle för att glida runt lite. Dagen efter provade vi åka lite Amazon och hade det allmänt mys, sen på kvällen tog vi och drack lite grogg och åkte till Nälden, väl där bytte vi bil och åkte till stan och sedan hem. Sålde min lilla bil. Åkte på cruising i Timrå och drack goda groggar. Nästa helg började jag och Johanna lördagen med en cider klockan 7 på morgonen, sen åkte vi på bilträff i ett kallt Umeå, var på middag hos Pierres mamma i Övik och sen gled vi runt lite på kvantumträffen innan vi åkte hem till Linn. Helgen efter det var det dags för cruising i stan. Jag och Linn åkte in med Robin och Simon, vi åkte till en annan Simon och grillade och förfestade lite. Sen åkte vi å kika på stan. Avslutade månaden med crusing i stan, gled runt med Robin, Simon och Erik hela dagen och drack, fick dock åka hem tidigt på kvällen när mitt huvud höll på explodera. 
 
      
 
 
 
JUNI
 
Äntligen vart det dags för den planerade Ullareds resan. Men först gick/sprang vi vårruset, jag och Linn och helt gäng med Selsbor. Sen åkte vi hem och sov några timmar innan vi begav oss söderut mot Ullared. Hade en bra helg med massa mys och skratt. När vi kom hem var det dags för att flytta ur vårat älskade Blåhus och Jonas hjälpte mej att tapetsera om lägenheten. 
Följde med Robin till Sundsvall och handla lite, sen vart det helg och vi åkte med grabbarna till Robin och drack grogg, jag och Linn. Kvällen efter det var det cruising i Bräcke och på något konstigt vänster blev jag och Linn chaufför på Örjans bubbla. Med oss hade vi Örjan, Simon och en full Billy. Veckan efter det hjälpte jag mamma att hämta hem kattungarna. Sen var det dags för midsommar som jag firade i Selet, grillat och brännboll med ett härligt gäng förgyllde kvällen. Sen var det dags att städa ur huset och ladda upp för crusing. Vi började redan på fredagen med att dricka grogg med Tim och Fredrik. Sen vart det lördag och vi började kvällen med at grilla hos Johanna, sen spenderade jag större delen av kvällen i partybussen innan jag återförenades med Linn på slutet. 

 
 
 
 
JULI
 
Linn och Johanna åkte utomlands och jag jobbade. Hade inget att göra när brudarna var borta så åkte lite traktor med Simon någon kväll och var upp till mamma och pappa osv. När Linn väl kom hem tog jag med henne på utflykt till Forsaleden. Sen hade jag semster en vecka och även Linn. Vi var på kruskalas och åt kakor. Vi var även på marknad och åkte karusell med Milo. På helgen fyllde Örjan år och då vart det grogg och grillat på altanen hos han, Linn vart full och det hela slutade med att jag satt fick leda in Linn till sängen och natta henne. Sen vart det dags för min favorithelg på hela året (nästan iallafall) FÄVIKEN! Vi hyrde en husvagn och drog iväg. Började tidigt på morgonen med Billy och Rebecka och Robin, vi åkte till stan och strålade samman med Karlsson och handlade lite osv innan vi åkte och hämtade bussen och jag tog över ratten och körde husvagnen till Fäviken medan Robin körde buss. Kom fram och installerade oss, alla började drick och jag drog iväg till stan och hämtade Linn. När vi väl kom tillbaka var det dags att dricka grogg och må gott och det var precis vad vi gjorde. En helt otroligt bra helg, lite strul får man ju alltid räkna med och det vart det också men inget allvarligt.
 
 
 
 
 
AUGUSTI
 
Sensommaren levererade fina sommarkvällar och jag och Linn uttnyttjade dom geonom att gunga, åka på picnick och vara med Milo. Filmteamet kom och intervjuade mamma, jag och pappa smög givetvis runt och var nyfikna. Åkte på Joelmässa med Linn, Anneli, Christian och Axel och drack grogg en kväll. Velade hit och dit mellan olika jobberbjudanden och bestämde mej för att börja jobba på Hammarn. Mamma och pappa åkte utomlands och jag och Simon bodde i Selet en vecka för att vara djurvakt, på helgen kom Linn och Örjan och grillade och drack grogg. Månaden avslutades med en marknad i Selet och jag och Linn var där och hjälpte till, sen fick jag feber och vart liggandes.
 
 
 
 
 
SEPTEMBER
 
 
Linn fyllde 20, men vart matförgiftad så vi fick skjuta på firandet tills det var dags för lastbilsträffen. Jag och Linn och Johanna åkte dit en sväng på kvällen. 
Jaktveckan kom och jag tog ledigt en par dagar för att få vara med. Helgen efter det var det dags för byfest i Selet, tog med mig Linn och drack grogg och dansade och skrattade. 
 
 
 
 
OKTOBER
 
Första helgen i oktober tog jag med mig Linn och pappa till Lycksele för att äntligen köpa mej en bil. På kvällen gled jag och Linn runt hela kvällen, var till Sollefteå en sväng osv. Sen på söndagen åkte vi upp till Kullstafäbo där Milo var med Seppo och Millan. Helgen efter det drack jag och Linn drack grogg hos henne en kväll. Linn jobbade lite hos oss på Stjärnan, det var ju skojjj. Sen kom lilla Maya till världen. Jag och Linn var in till stan och hade sånn tur att vi fick träffa henne i korridoren en sväng. Sen var det dags för en Helgumkväll igen, jag och Linn åkte till Robin på middag och sen vart det grogg och limo-åkning och en sväng på bowlingen. Dagen efter det skulle vi hämta Maya från sjukhuset, åkte in på förmiddagen men fick vänta på sjukhuset tills efter fem när dom var redo att åka hem. Sista helgen var det fest i Pålgård och jag och Linn och Johanna åkte dit och drack groggar, avslutade kvällen med Haloween-firande på hotellet.
 
 
 
 
 
NOVEMBER
 
En omtömlande månad med mycket tänkande och velande. Stressade mycket över jobbet och hade mycket annat i huvudet också. Jag och Linn var till Sollefteå några gånger och simmade. Jag var med och jagade på helgerna. Jag och Simon fick åka och bogsera hem Örjan som hade kört i diket en kväll. Det började snöade någon gång ibland och det är ju alltid roligt.
 
 
 
 
DECEMBER
 
Fyllde 20, premiärhandlade på bolaget. Åkte till Hallsta med Linn och Anneli och myste en kväll. Var på fest en helg och drack grogg ur mugg. Julen närmade sig och vi spenderade dagen innan julafton med att spela bingo och dricka grogg med ett gäng härliga människor. Julafton kom och jag åkte med mamma som slutat jobba till pappa, vi tog med oss farmor och åkte till Stugun för att vara med farfar en stund. Sen åkte jag och pappa hem och åt med mamma innan jag åkte hem och var med Linn, vi hängde på byn och surrade med polare. Som vanligt firar vi jul på riktigt på juldagen med familjemys och julklappsspel. Sen åkte jag ner på Hammarn och drack grogg och förfestade innan vi begav oss vidare till hotellet. Dagarna gick och festandet fortsatte, vi drack grogg och var hos grannen och sjöng karoke en kväll. En annan myste vi med film och öl. Nyår firade jag i Selet med ett härligt gäng.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela