abergvall

2017

Publicerad 2018-02-01 13:28:47 i Allmänt

Januari

Började året lugnt med bästa pojkarna, musikteater bil med Mackan och nattfikade hos Sebben! Åkte en hel del skoter, var på mysmiddag hos Linnea som slutade med dans i Stugun, hängde massa med alla fina kompisar, körde Sebben en kväll, spenderade en kväll med att hänga med massa skönt folk som släppte sig nerför slalombacken på snowracer osv. Lexus var i fulåldern, men cool ändå såklart. Avslutade månaden med att dra en spontan sväng till Sollefteå med Linn. 
(null)

(null)

Februari

Livet fortsatte rulla på. Körde mer skoter,  drog en spontanfylla med livets vänner i överammer, myste med en sjuk Maya, åkte och bowlade en kväll, var på hundutställning med Z, satt hemma en kväll och vart full med Linn (😂), var och grillade med skönt folk en dag, firade Milo som fyllde år. Myste såklart massor med Lexus också!
(null)

(null)

Mars

Kalasade, Lexus tog sin första dusch, åkte med Maysson till akuten när hon ramlat och slagit sig, spenderade fina vårdagar på skotern, gick på musikal med Linn, hade med Lexus på jobbet, var full med Linn och hamnade i Bispgården och var tacksam över hur bra Seb är som löste alla mina problem trots att han var 60 mil bort, myste massa med Lex och avslutade månaden med att dra en rejäl fylla i Köttsjön!
(null)

(null)

April

Snön smälte och regnade bort, påsken kom och den spenderade jag till största del med Linn, hängde en del med Milo och Maya, mamma och pappa åkte på resa så vi var djurvakt, åkte båt med grabbarna, körde lite andra grabbar på cruising i stan, körde fin Benz på cruising i Sollefteå. 
(null)

(null)

Juni

Åkte runt Stekenjokk på nationaldagen, såg björn i det vilda för första gången i mitt liv, myste med Linn, firade midsommar med fina vänner, Lexus tappade all valppäls och vinterpäls, åkte på en del roliga promenader med Lex. Sålde passaten!
(null)

(null)

Juli

Äntligen var det dags för efterlängtad semester! Kickstartade månaden med cruising i Hammarn, började med att mysa på i backen under backtävlingen, sen grillade vi och efter det vart det lite väl kalas så då vart min fot överkörd... fick ha gips en vecka och hoppas på kryckor typ resten av semestern. Lexus fyllde ett år, jag köpte mig en Skoda, spenderade någon kväll på åa, jag och Linn klippte Calles hår, var på 100-årskalas för svärföräldrarna, åt middag hos mamma och pappa en fin sommarkväll, barnen på jobbet ville se cowboykåken så det vart även ett besök där. Månaden avslutades med Västgård, en kalashelg med kalasfolk!
(null)

(null)

(null)

(null)


Augusti

Jobbet drog igång igen påriktigt. Har nästan inga bilder så kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde den här månaden, haha! Lexus åkte på semester med mamma och pappa iallafall!
(null)

September

Äntligen var det dags för älgjakt! Åkte till selet redan på lördagen och hjälpte pappa att röja pass, körde fast med hjulingen, sen på kvällen var det kalas med jaktlaget och dagen efter var jag allt rätt seg! Jagade hela veckan, Lexus var med lite också. 
Det vart äntligen dags för lastbilsträff, första dagen var jag full och andra dagen körde jag! Lexus rymde och vi spenderade hela Calles födelsedag med att leta efter honom. 
I slutet av månaden kom jag iväg till en läkare och blev sjukskriven. Mycket ansvar på små axlar i kombo med stress och alldeles för mycket övertidstimmar ledde till sömnproblem och en hjärna som ständigt gick på högvarv.
(null) (null)

Oktober

Spenderade en helg i Ullared med Linn, Camilla och mamma. Jobbade 50% och sov konstant känns det som. Oktoberjakten drog igång och jag var ledig och jagade, skjutsade Edvin och Vilma på haloweendisco, myste massa med Lexus!
(null)

(null)

November

Firade haloween på hotellet, drack grogg med Linn på helgerna, var i Köttsjön, började riva i huset, snön kom!
(null)

(null)

December

Högg en adventsgran, åkte på kurs med Linn, var på julsväng, var till kyrka när Maja kröntes till lucia, åkte pistmaskin, skotersäsongen drog äntligen igång, myste med Linn på uppesittarkvällen, var på kalas på juldagen och fortsatte vara full över julfirandet dagen efter med familjen, var på mellandagrea med Linn, åkta massa skoter och avslutade året med 3-rättersmiddag och massa fina människor!
(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela