abergvall

2018

Publicerad 2019-01-01 14:52:02 i Allmänt

Januari

Var på dans i stugun med polarna, det var kallt, Maya hälsade på och åt glass, var upp till Köttsjön en kväll, var på inflyttningskalas i Strömsnäs! Jobbade 75% och myste massa med Lexus.
(null)

(null)

Februari

Var fortfarande sjukskriven 25%, bodde en del i selet, åkte massa skoter, myste med Lexus, firade Bella som hade fyllt år med utgång i Solle, Milo fyllde år osv.
(null)

Mars

Fina vårdagar, mycket skoteråkning! Tompa fyllde 30 och det firade vi med kalas. Spenderade påsken i Selet, massa skoteråkning, massa mys med härliga människor och rätt mycket öl.
(null)

(null)

April

Började jobba 100% igen, åkte massa skidor med Lex, Tompa hämtade hem Liston, renoveringen av huset drog igång igen, följde med Calle och Lexus på jobbet en dag.
(null)

Maj

Vi överraskade Bella med möhippa, våren kom på riktigt, Calle köpte hjuling så vi åkte en hel del hjuling, bodde i selet på helgerna och grejjade i huset, de vart översvämningar, åt glass med Linn på time, åkte på cruising i stan och var på cruising i Sollefteå!
En bra månad med många fina soldagar och många timmar med fina vänner!
(null)

(null)

(null)

Juni
Var på afterwork, Lexus var på sin första utställning, det var fint väder och fina sommarkvällar. Var och fiskade en natt med Tompa och Calle, var på grillkväll hos Malin och Jesper. Firade midsommar med gomiddag och alkohol med roliga vänner, dansade barfota i garaget och gjorde sjuka saker med bästis Simon och resten av grabbarna! Avslutade månaden med backtävling och cruising, iår var bästa Linnsson äntligen med och vi började med att mysa med alla och dricka rusdrycker på flak i backen, sen åt vi pizza och var på cruising hela natten lång.
(null)

(null)

(null)

(null)

Juli
Fick semester, Lexus fyllde 2, det var otroligt varmt så badade massa, mamma fyllde 50, vi var på något slags event i Ramsele en kväll och for till Åsele en sväng, spenderade några kvällar på åa, stråkade! Bodde i Selet och byggde dag som natt i huset. 
(null)

(null)

Augusti

Började jobba igen, tömde Kolonivägen, byggde färdigt huset, var på 50årskalas, försökte få ordning i huset och premiärsov i huset. Var en del i skogen med Lex!
(null)

(null)

September
Var på kräftkalas i Strömsnäs, var ledig och jagade, det sköts en björn och de va ju coolt, va till stan och handlade saker till huset och Lexus fick korv från driven. Linn fyllde år! Det vart äntligen dags för lastbilsträff, jag och Linn var taggade till tusen när vi åkte bagage och drack grogg!
Calle fyllde år och vi sålde Hiluxen! 
En dag rasade världen samman av ett telefonsamtal som följdes av en tung och jobbig period. 
Var till Ramundberget och fjällvandrade i snö med hela familjen, det var mysigt.
(null)

(null)

(null)

Oktober
Livet var fortfarande rätt tungt. Det var begravning för Mackan och många jobbiga dagar, livet är orättvist. 
Myste mycket med Lexus, var billös och fick åka transit, hittade benzen och åkte till Umeå för att köpa den, första snön kom, 
(null)

November
Byggde Ross hundgård och la stenplattor, Lexus klädde upp sig och vi firade farsdag med plankstek. Myste på bio med Linn och Anneli en kväll. Calle for på jaktresa. Jag bjöd hit jäntorna på Tacomys och grogg.
Pappa fick till världens fulaste adventsgran, jag vart dödsförkyld och det var kallt ute, åkte till Sollefteå en dag och fixade håret. 
(null)

(null)

December
Var på middag i Strömsnäs med gamla godingar och nya sköningar. Körde folk på julbord och dom hade efterfest här hemma. Jag fyllde år, drack grogg med Linn och hängde på hotellet med folk som varit på julbord. Hängde med Lex på garaget. Åkte på den traditionella julsvängen (vad vore december utan julsväng med bestie???♥️). Snön kom och ingen var gladare över det än Lexus. Spenderade uppesittarkvällen med mysiga människor, var bakis på julafton då vi åkte skoter till farfar och sedan åt middag hos farmor.  Nykter på juldagen och körde eftersom att vi skulle fira jul med familjen på annnandagen. Röjde skoterleder och vart helt slut så jag sov över julfirandet iallafall... vann bara ett paket på julklappsspelet och vart sur. Firade nyår i Strömsnäs, rätt trevligt men slutade lite kaosartat med lite bråk🤷🏼‍♀️
Slutet av året var en bergochdalbana och jag visste inte längre vad jag ville med mitt liv, allt kändes platt och tomt. Var tacksam över fina vänner♥️
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela